Vriendelijke, behulpzame dienstverlening.

Alle mensen die ik gesproken heb waren vriendelijk, zeer behulpzaam met veel kennis, echter niet altijd toereikend. Maar door elkaar waren de contacten vriendelijk en zeer behulpzaam. Voor sommige iets meer kennis en jullie krijgen 5 sterren.

Amazing and timeous assistance through out the whole process.

Becam showed professionalism and client oriented assisstance in trying to make sure our needs were met and according to our affordability.

Zeer snelle en goede service!!

Goede afhandeling

Oplossing gericht, tevreden

Super goed en snel geregeld!! Een bedrijf om aan te raden!!

Alle contact was snel en zeer klantvriendelijk!

Zeer goed en duidelijk geholpen

Alles digitaal is minder

prima en snel geholpen

Uitstekende service

Alles snel en netjes afgehandeld.

Goede uitleg en service

Snel en duidelijk

Goed bereikbaar. Als er wat is hebben ze snel een antwoord of lossen ze het samen met je op. Zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Verwerking gaat ook snel dmv een persoonlijk portaal. Ik raad becam echt aan!

Klant tevreden gericht

Ik ben zeer tevreden met Becam! Ze geven advies en stellen personen op hun gemak!

Hartstikke nuttige, netjes en nauwkeurig

zeer tevreden

Becam heeft mij ontzettend geholpen om mijn auto te kopen ze hebben goed bemiddeld met de bank , ik kan alleen maar waardering spreken. bedankt Becam

Snelle en duidelijke feedback/ondersteuning.

Goede en snelle ondersteuning plus feedback tijdens de aanvraagprocedure van een persoonlijke lening.

Top, heel klantvriendelijk

Heel veel cliënt aandacht, zorgvuldig en snel

Weer goede ervaring, snelle communicatie

Ooit eerder via BECAM een lening aangevraagd en ook nu weer prettig hieraan geholpen.

Gewoon netjes zonder veel rompslomp alles afgehandeld.

Mijn ervaring omtrent omschreven, nou bij het indienen van mijn aanvraag meteen de aandacht hetgeen ik vroeg. En na indienen van mijn gegevens, correct attent gemaakt hetgeen de afhandeling. Heb meerdere keren met de chat medewerker kunnen bereiken. Daar werd ik correct en mijn vragen prettig afgehandeld.

Het was snel geregeld zonder poespas

heel goed

heel goed geholpen en goede uitleg over alles

Snel geregeld ! Willen je ook echt helpen en zorgen dat de lening ook krijgt

Snel en goed geholpen

Er wordt secuur naar de gegevens gekeken

Klantgericht, begripvol en snel

Ik had een financiering nodig voor mijn nieuwbouw appartement. De kosten waren zo enorm gestegen dat ik het meerwerk, de badkamer en keuken heb kunnen financieren. De financiering was binnen een paar dagen geregeld. Dit was niet gelukt bij de ING en ABN vanwege mijn leeftijd. Als ondernemer voelt dat niet heel fijn. Gelukkig begrijpen ze de situatie bij Becam en hebben zij de financiering bij Lender en Spender kunnen organiseren. De lening is wel voor mijn pensioen afbetaald. Zo blij mee. Ik kijk nu uit naar mijn nieuwe appartement. Dank je wel Becam! Aanrader!

Zeer klantgericht

Mijn aanvraag om een aantal leningen over te sluiten tegen-uiteraard- een lager rentetarief was in beginsel goedgekeurd. De geldverstrekker had toch vele vragen die in het proces lastig waren. Lastig in de zin van vreemd. Hoe kun je een antwoord geven op vragen die niet kunnen bestaan? Uiteindelijk, zeker dankzij deskundigheid en klantgerichtheid, is de lening toch goedgekeurd. Geweldig die inzet. Dank!

Duidelijk en snel

Snelle afhandeling, de stappen die nodig zijn, zijn visueel en duidelijk uitgelegd.

Becam heeft alle moeite gedaan om toch een passende lening met succes te kunnen afsluiten.

Prima service gehad.

Onder de toren 34