Erg tevreden en goede service

Ik heb erg tevreden met de producten en de klantenservice is heel goed. Er was een fout met mijn levering en deze is heel netjes opgelost. Ik ga hier zeker vaker kopen!

Vlot geleverd

Wasvouwplankjes besteld bij ditverzinjeniet uitgekomen vanwege de meest gunstige prijs. Netjes en vlot geleverd.

Als je op zoek bent naar een leuk en verrassend cadeau!

Op ditverzinjeniet.nl heb ik al vaker leuke en verrassende cadeautjes gekocht. Iedere keer weer een succes!

Snelle levering goed product

Snel geleverd een een goed product. Tijdens de bestelling zelf iets fout gedaan en en telefonisch zo op gelost

Aanrader

Snel en toen ik een fout gemaakt bleek te hebben op m'n bestelling was dit met 1 berichtje geregeld.

Leuke items en nog leukere reactie bij de ontvanger.

Aanschaf was makkelijk en de items die je kan krijgen zijn leuk, maar het leukste is de reactie als de ontvanger zijn/haar kadootje uitpakt :-) Ik ben blij met mijn aankoop.

Erg goed

Het product is voor een kind en echt kindvriendelijk en hufterproef gemaakt

Dit is echt leuk en was een geslaagde verrassing. Enige minpuntje: de tube us niet hersluitbaar (kan wel rechtop staan dus is geen al te groot probleem) Verder helemaal super, blij mee!!

Super mok besteld, geweldige service

Ik heb een mok besteld bij Ditverzinjeniet. Er was een klein probleem met de levering en Ditverzinjeniet heeft een geweldige service verleend! De mok is aangekomen en ik heb er iemand heel blij mee gemaakt, uniek cadeautje!

Leuke, duidelijke site. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Zeer tevreden.

handig

Wat dit tafeltje vooral handiger maakt dan andere "op-schoot-dienbladen" is de uitsparing voor een tablet. Erg fijn om met een los toetsenbordje nog in je dagboekje te typen in bed.

alles correct

Leuk en goede kwaliteit gadgets

Amazing

Top product!!

TE GEK, LACHEN, VOORPRET EN NAPRET.

GEWELDIG

Leuke artikelen en erg goede service

Prachtige in de smaak gevallen hebbedingetjes

Erg leuk product zeker een aanrade Snelle bezorging

Uitstekende service.

Snel geleverd, goed verpakt. Prima ervaring.

Uiterst tevreden!

De site was nieuw voor mij, heb recent 2 bestellingen gedaan en ben uiterst tevreden! Vlotte en correcte levering en een vriendelijk en duidelijk antwoord toen ik een vraag stelde. Ik zal zeker reclame maken voor jullie en in de toekomst zeker nog bestellingen plaatsen!! Groetjes, Kathleen

Erg leuke producten voor een goede prijs!

Deze webwinkel heeft verrassende producten en doet zijn naam dus eer aan.

Goede service en klantenservice vriendelijk

Leuke spullen, wel wat kleine beschadigingen erop.

Heel coole spullen die jullie hebben. Had ze als cadeau gegeven en ze vielen Enorm goed in de smaak. Wat ik ontvangen heb had wel wat kleine beschadigingen aan de buitenkant. Heel Klein beetje jammer..

Ik ben tevreden.

De jarigen waren heel blij met hun cadeau! Ze waren ook heel netjes ingepakt.

Snel geleverd en prima spullen

Fantastische webshop!

Ruim assortiment, lage prijzen en goede kwaliteit. Originele cadeautjes, Bestellen is gemakkelijk! En de kevering is snel en is goed verpakt.

De Grift 21

7711 EP Nieuwleusen