Prima bedrijf

Goed product, snelle levering

Prijs goed tot levering

Product besteld binnen 2 dagen post nl en in prima staat afgeleverd. En produkt na verwachting. Klasse

Geleverd zoals vermeld, prachtig product Er zat zelfs snoep bij, geweldig.

Geweldig assortiment en top klantenservice

Wat een leuke site is dit. Echt geweldige producten, super grappig en heel leuk om als cadeautje te geven. Vooral voor mannen vind ik t altijd moeilijk wat te verzinnen maar hier staat echt genoeg leuks tussen! Ik had een klok besteld die niet helemaal goed werkte en het was geen probleem deze terug te sturen en ik kreeg kosteloos een nieuwe. De klantenservice reageert heel vlot en ze zijn erg vriendelijk. Geen negatief punt te bedenken. Aanrader!

Producten kwamen snel binnen, prima kwaliteit. Maar jullie gebruiken wel enorm veel verpakkingsmateriaal voor wat kleine producten. Is niet helemaal meer van deze tijd

Erg leuk

Erg leuke kadootjes en goede kwaliteit!

Alles zoals verwachten

Geweldig!

Altijd correct en op tijd!

Hartstikke leuk en origineel!

Hartstikke leuk en origineel!

Werd snel verzonden, netjes verpakt en leuke producten

Helemaal top!

Ondanks de drukte bij PostNL toch mijn bestelling vrij snel ontvangen. Ik was helemaal blij.

Leuke online shop

Mijn bestelling supersnel bezorgd. Goed ingepakt en rolletje snoep was leuke attentie.

goed snel

Teleurgesteld

Nadat ik het geld in de geldpuzzel stak,sprong het veertje er al af en heb t niet meer terug in orde gekregen. Voelde een beetje aan als rommel... Niet fijn dat je een kadootje moet geven dat al stuk is

Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service

Yeahhhhh

Toffe en originele cadeaus en super snelle levering! Top!!! Cadeaus vielen erg in de smaak!!!

Juiste info betr het product en de levertijd

duidelijke communicatie over de levertijd of evt vertraging. Goede kwaliteit producten.

Alles perfect in orde! Snelle afhandeling!

Fijne producten en snelle levering

Hele fijne producten voor een redelijke prijs. Unieke cadeaus, en heel snel geleverd. Zeker een aanrader!

Grappige sokken, mooie kwaliteit

Het pakketje werd netjes op tijd geleverd zoals beloofd. (Het inpakken voor die enkele € meer had toch wat beter gemogen. Dat doe ik volgende keer wel zelf. Maar misschien verlang ik teveel :))

Leuke verrassende artikelen, betaalbaar, veel keuze en snelle verzending.

Zeer blij mee!

Geweldige service en kwaliteit beter dan verwacht!

2 dagen voor kerst was dit verzin je niet mij redder in nood, ondanks dat het zo kort voor kerst was en vanwege corona bestellingen via bol zelfs dagen zou duren voordat ze bezorgd zouden worden had ik mij bestelling gewoon de volgende dag binnen, matuurlijk gelijk nog een keer besteld want kwaliteit prijsverhouding is top!!! En nee dit verzin ik niet;)

Snel en goed

Product werd snel geleverd en was zoals aan gegeven. Helemaal top

De Grift 21

7711 EP Nieuwleusen