Snelle verzending en goede service

Goed geholpen en bestelling snel geleverd.

Geinig

Prima, eenvoudig te bestellen en snel afgeleverd.

Prima, eenvoudig te bestellen en snel afgeleverd.

Cadeau gegeven dus kan niet oordelen over kwaliteit.

Leuk artikel in mooi doosje. Snelle en correcte levering.

Goed en snel bezorgd

makkelijk te bestellen en de volgende dag al in huis

Leuke mok

leuke mok, er past een grote koffie in. De levertijd liep zoals afgesproken.

Leuke producten en snelle levering

Leuke producten en super snelle levering

Ik heb het als goed ervaren

Als goed ervaren

Geweldig leuke mok

Mok besteld superpapa met eigen tekst achterop de mok, zag er echt ontzettend leuk uit. besteld en andere dag al in huis.

Top boekenlegger. Cadeau gegeven aan mijn vader, een fervent boekenliefhebber. Die vond hem ontzettend leuk.

Perfect op tijd geleverd en in prima staat.

Ik heb geboft met de prijs want dit "wintercadeautje" was nu in de aanbieding. Wel wat klein voor echte grote handen zoals die van mij maar ze waren bedoeld voor mijn leerlingen. Heel geschikt dus.

Geweldig!

Ze stuurde me eerst de verkeerde en gaven me dan de goeie zonder dat ik de andere terug hoefde te sturen! Prima service

Redelijk

De beker zag er goed uit, was niet kapot, toch zag de beker (het plaatje erop) er anders uit dan op de afbeelding van de site. Daarnaast had ik een boodschap bij het cadeautje gedaan, deze zat er niet bij. Het zat een beetje rommelig verpakt. Het was wel op tijd aangekomen en verder was het wel oké.

goede service

De breekbare mok was goed ingepakt en dus in goede staat aangekomen. De levering was goed en de communicatie daaromtrent ook.

Prima geregeld!

Order naar wens ontvangen in een mooi doosje. Materiaal van de hamburgermaker viel niet tegen, goede kwaliteit. Wel jammer dat er geen schroef bij zat om het handvat op de aandrukschijf te monteren!

Misgelopen bestelling

Ik had het wit bier besteld, bij de levering kreeg ik echter donker bier. Aangezien het om een cadeau ging kan ik het moeilijk nu terug nemen en terugsturen, zeer ontevreden over deze website.

Snel, correct

Levering zoals beloofd een dag na aankoop. Mok was goed verpakt, voldoet absoluut aan de verwachtingen!

Heel tevreden

Snelle levering was prima.

Leuke producten, snelle levering

Voor vaderdag o.a. een mok en een pashouder besteld. Goed ingepakt en snel verzonden! Thanks!

Mooi vaderdagcadeau en vandaag besteld morgen in huis! Top!!!!

Super snel

Zo makkelijk goed verpakt leuk kaartje erbij voeld heel persoonlijk . En de mok was een groot succes Thanks

Kiezen, klikken, klaar! Geweldig.

Keuze is goed, bestellen makkelijk en bezorging was optimaal!! Kom zeker nog een keer shoppen.

Superleuke lamp!

Zoals beloofd de volgende dag geleverd, netjes verpakt en de lamp is superleuk op onze game-kamer. Staat naast de ps2 en ps3, helemaal leuk!

goede kwaliteit

Onze bestelling was kapot maar er werd meteen geregeld dat er een ander product kwam. Snelle levering, goede service!! Nog nooit via deze site besteld maar ga dat zeker vaker doen.

Perfect mooi geleverd en snel ook

Had hem besteld. Het duurde een paar dagen voordat ik hem zou binnen krijgen. Na een dag was hij er en mooi en niet beschadigd. Mooie mok ook.

De Grift 21

7711 EP Nieuwleusen