leuke artikelen

Site met leuke artikelen Prijs valt nog over te twisten, 20 euro voor een boekensteun. Maar hij is wel erg leuk! Staat erg leuk in mijn keuken met mijn kookboeken.

Prettige winkel met snelle levering en hoogwaardige producten

goed product van kwaliteit met een snelle levering Makkelijk te bestellen en duidelijke omschrijving

leuke mok hoe kom je er op

Perfect kado

Echt een vaderdagkado niet groot maar een klein hebbedingetje. Tip: zou leuk zijn als je de tekst zou kunnen personaliseren maar ik was hier al heel tevreden mee.. En viel heel erg in de smaak vanmorgen... jippie goede keuze gemaakt....

Een apart kado

Voor een bier liefhebber aangeschaft. Zo had ik een apart en leuk kadootje. Prijs kwaliteit verhouding is prima.

Geweldige klantenservice!

Heel fijne winkel ervaring en prettig behandeld door klantenservice

Leuk en grappig en snel

Altijd leuke cadeaus te vinden hier, en snel geleverd ook nog eens.

Ik moest nog even snel een cadeau hebben voor een vriend. Vond het hier met de beste prijs en snelste levering. Deze werd ook nagekomen en ik had de door mij bestelde artikelen de volgende dag in huis. Top!

Echt hele goede service

Leuke cadeaus en zoals gezegd, als er iets niet helemaal naar wens is, dan wordt het heel snel en heel correct opgelost. Een aanrader dus!

Spaarpot doodshoofd

Heel mooi afgewerkt en snel bezorgd is een mooie aanwinst en aanrader

Goede service en snelle levering.

Produkt besteld, snelle levering, maar helaas voldeed het niet. Geen probleem, terug gebracht, gratis andere (en duurdere) gekregen zonder bijbetalen. Top service!!

Ik krijg veel complimenten over dit product. Ik vind hem zelf ook zo ontzettend leuk.

aan verwachtingen voldaan

ik heb ontvangen wat ik besteld heb. ik had het nog nooit eerder geprobeerd, en ben dan ook aan mijn verwachtingen voldaan. leuk extra cadeautje als je nog naar iets op zoek bent en zonder inspiratie zit. :)

Goede service, supersnelle levering, echt top!!

'S avonds besteld en volgende dag al geleverd, topbedrijf..!

Beautiful beer mug!

Hassle-free company, fast delivery.

• PoleciÅ‚byÅ› nas? Tak

verblind door dit leuke gadget

Superleuk uitziend gadget maar het zuigt niet zo stevig als zijn grote broer natuurlijk. Kruimeltjes zuigt Henry wel met plezier op. Als je deftige batterijtjes gebruikt. De bijgeleverde attribuutjes zijn gemakkelijk te bevestigen en Henry kan vlot leeggemaakt worden. Kortom, leuk hebbeding.

Leuke timer voor peuters

Leuke beker met timer zodat je peuter leert om met plezier zijn tanden langer te poetsen! Ook kan je de beker losmaken en goed schoonmaken met sop en/of vaatwasser

Orgineel cadeau

Voor een bier liefhebber en of sommelier is dit een mooi kledingstuk in combinatie met zijn beroep

Super grappig & origineel cadeau

Snelle levering & netjes inpakt

Werkt zoals beloofd,superzacht kussen

Perfect opgelost!

Ben zeer content met deze "winkel"! Super leuke en unieke spullen. Je wordt indien nodig zeer vriendelijk en oplossingsgericht geholpen. Hier voel ik mij als klant nog koning!

Geleverd binnen een dag

3in1 Vegas besteld, kwaliteit van de houten bak is niet echt top. Randen zitten los, rubberen dopjes waren allemaal los. Na een zeer leuk telefonisch contact te hebben gehad met een medewerker (Mariska) over een klacht, ditverzinjeniet wilde dat ik het retour stuurde, ik vond dit niet echt nodig, is het netjes opgelost met een leuke attentie voor de kinderen. Welke een dag later werd geleverd. Mijn compilaties voor zo snel handelen.

Super snel!

Bestellen en volgende dag afgeleverd. Super!

Snelle levering en mooi product

De Grift 21

7711 EP Nieuwleusen