Het is allemaal goed geleverd
Thanks Paul!
Goed en netjes geleverd. Snel bezorgd en ziet er leuk uit!
Snel en gemakkelijk winkelen. Snel geleverd in een goede verpakking.
Ik has een toolcard gekocht voor mijn vriend maar dat was geen geslaagd cadeau. Ditverzinjeniet heeft toen aangeboden om een beter cadeau uit te kiezen. Erg lief. Toppie, dankjewel!
Hi Laura, Wat vervelend dat je bestelling een teleurstelling is. Wij hebben daarom contact met je opgenomen via de e-mail om samen te kijken naar een passende oplossing! Vriendelijke groet, Ditverzinjeniet
Originele beoordeling
Er staat wel bij de productomschrijving dat het “creditcard formaat” is maar dat valt toch wel tegen. Het is wel een stevig ding.
Kan niet veel kruimels opzuigen omdat het soms niet in de kop past, of door te weinig kracht, maar over het algemeen een grappig hebbedingetje. Toetsenbord is er net schoner op geworden, maar die heeft gewoon een poetsbeurt nodig. Hij is wel erg luid, dus collega’s kunnen er wel last van hebben als je hem aanzet.
Kwam het toevallig tegen, erg leuk assortiment met spulletjes die je eigenlijk niet zo snel zou bedenken of opzoeken! Wat het leuk maakt, je betrapt jezelf snel door het assortiment scrollen met een glimlach door de hebbe dingetjes die aangeboden worden.
Mijn dochter kreeg deze op haar verjaardag. Binnen een paar dagen liet de lijm al los. Mijn dochter kon of een nieuwe krijgen of iets anders uitzoeken. Goed opgelost. Bedankt.
Goedemorgen Helga, Bedankt voor het schrijven van de review. Onze klantenservice heeft zojuist contact met je opgenomen via telefoon en e-mail. Wij kijken graag samen naar een passende oplossing voor jouw dochter en zijn benieuwd om welk product het gaat! Vriendelijke groet, Ditverzinjeniet
Originele beoordeling
Snelle en correcte levering. Prachtige lavalamp! Ook 's nachts geeft hij een heel mooi effect! Thank you!!
Bij een misgelopen verzending werd alles goed opgevolgd en zo snel mogelijk in orde gebracht. De kinderen waren bovendien heel tevreden met hun cadeautjes.
Ik heb nu twee keer dit kussen cadeau gedaan aan mensen die langdurig in het ziekenhuis moesten verblijven. Ze waren er ontzettend blij mee.
Leuke cadeautjes en nette, snelle levering
snel bevestigd en geleverd, top
Zo aardig en netjes geholpen!
leuk product
Binnen 24 had ik de door mij bestelde spullen in huis. Top!
Exact hetzelfde als in de beschrijving. Snel geleverd.
Wij gebruiken ze elke dag
Ik zag mijn producten op deze website net wat goedkoper en een breder assoritiment waardoor ik bij uitzondering voor deze voor mij nog onbekende site koos. Een dag later had ik alles in huis. Netjes verpakt en in perfecte staat. Prima site!
Letters zijn mooi. Helaas zaten er 2 kleine zwarte vlekken op de pul. Voor mij geen reden om contact op te nemen met klantenservice. Wel een review verplaats. De volgende dag kreeg ik meteen een reactie met een excuses en een nieuwe pul aangeboden. Deze is inmiddels binnen en ziet er goed uit. De oude? Die mag ik houden. Ik ben blij!
Hallo Lina, Bedankt voor het schrijven van de review. Het is uiteraard niet de bedoeling dat er een vlek op de bierpul aanwezig is. Onze welgemeende excuses voor deze situatie! Onze klantenservice heeft zojuist contact met je opgenomen met het voorstel om een nieuw exemplaar toe te sturen. Vriendelijke groet, Ditverzinjeniet.
Originele beoordeling
Letters zijn mooi. Helaas zit er een zwarte vlek op de pul. Hopelijk is dit een eenmalige fout.
In dit pakketje ontbraken de elastieken die nodig zijn om het waterreservoir vast te houden. Ik kon dit pakketje daarom weggooien, erg jammer!!
Hi Zeynep, Bedankt voor de review. Onze klantenservice heeft zojuist contact met je opgenomen om te ontdekken om welke versie uit jouw bestelling het gaat en hiervoor een oplossing aan te bieden. Wij zien graag je reactie tegemoet en onze welgemeende excuses voor deze situatie. Vriendelijke groet, Ditverzinjeniet
We kochten een sleutelsteen, maar de uitsparing voor de sleutel bleek te klein. Na het achterlaten van een beoordeling nam het bedrijf contact met ons op. We hebben een vervangend artikel mogen uitzoeken. Uitstekende service van dit bedrijf!
Hi C.V., Bedankt voor het schrijven van de review. Wat vervelend dat de sleutel niet past! Onze klantenservice heeft contact met je opgenomen voor het vinden van een oplossing die wel past. :) Vriendelijke groet, Ditverzinjeniet
Originele beoordeling
Uitsparing voor de sluetel is te klein.
prettige ervaring hadden verkeerde jaartal ingevuld maar is gratis gecorrigeerd
Deze leuke puzzel heb ik gekocht voor vaderdag om de vogelliefhebber te verassen. Puzzel is erg klein, dus dat het het een mini puzzel is, klopt. Duidelijke afbeeling van een vogel.
Als je geen zin of plek hebt om ijsblokjes te maken, is dit ideaal. Hoewel ze niet zo koud worden als een echt ijsblokje, verkoelen ze je drankje wel. Snel afspoelen en terug in de vriezer. En omdat het er 30 zijn, kom je nooit te kort!
De Grift 21
7711 EP Nieuwleusen