Snelle levering en een kaartje erbij wat handgeschreven was, echt super leuk...

Leuk origineel kado!

Mok was snel geleverd en de ontvanger was erg blij.

Goed en snel zoals beloofd

Goed en snel zoals beloofd

Niet de originele siropen

Deze aardbei en blue raspberry siropen zijn niet de orignele, ze smaken heel anders. Wel minder lekker, nog steeds wel oke.

Goede webwinkel snelle levering zelfs de boodschap was handgeschreven

Prima snelle levering

Geweldig!

Ik heb kamerjas voor mijn dochter gekocht. Ze is zielsgelukkig!!!

Leuk product, snelle levering

Het kadootje is in de smaak gevallen, heel origineel! De levering was snel en de prijs was in verhouding.

Net zo leuk als sigumi.

Ik was op zoek naar sigumi puzzels (van karton), volop verkrijgbaar in Japan. Aangezien een reisje naar Japan er voorlopig niet inzit, door de coronacrisis, ben ik op zoek gegaan naar sigumi op internet. Helaas niet online te koop in Nederland, maar ik stuitte op Ditverzinjeniet met vergelijkbare puzzels van hout, zoals deze uil. Ik heb hem gemaakt, hartstikke leuk. Heb ook andere varianten gekocht, die komen nog aan de beurt. Ik hoop in de toekomst ook sigumi puzzels bij Ditverzinjeniet te kunnen kopen, daar zijn heel veel varianten van (zelfs Nijntje!), Maar voorlopig kan ik even vooruit met deze leuke puzzels.

Heel goede service

Ik was niet tevreden met het product dat ik toegestuurd had gekregen en kreeg direct reactie met een passende oplossing. Ik was zeer tevreden met de geboden klantenservice en zou deze site zeker aanbevelen.

Leuk aanbod, makkelijk bestellen, snel geleverd en goede service

Prima webshop met leuk aanbod en persoonlijke touch. Goed op de hoogte gehouden en snel geleverd

Supersnel en klantvriendelijk

Niet alleen was het supersnel ingepakt en verzonden (kreeg binnen een kwartier een mail), ook zat er een leuk handgeschreven briefje bij en een klein presentje. Dit maakte het extra persoonlijk en bracht zeker een glimlach op mijn gezicht!

Leuk cadeautjes grote mok :D

Werd erg goed ontvangen als moederdag cadeau! Enige nadeel is dat het truitje niet echt handig drinkt. Super goede levering en grotere mok dan ik had voorgesteld. Leuke site en goede communicatie!

besteld en volgende dag binnen. mooi product

Snelle levering, leuk artikel

De smalle standaard kwam snel aan,nogal grote doos voor zo'n smal voorwerp. Maar ik ben heel tevreden

Perfecr

Goede service en een top product

Geniaal

Grappig om cadeau aan iemand.

Een echte aanrader!

Het was bedoeld als moederdag cadeau en dat is geslaagd. Het was goed verpakt en mooi optijd aangekomen. Het is een hele mooie snijplank. Mooi gedetailleerd, maar ook stevig. Zeker een aanrader!

prima service !

De dag erop was mijn bestelling al.in huis. Lief retero klokje. Ben er blij mee.

prima winkel

snelle levering zelfs in de coronatijd, nog bedankt voor de gummieberen. mmmmm

Top product en snelle levering!! Echt een aanrader

Dit cadeau gekocht voor mijn moeder. Savonds besteld en de dag erna al in huis. Ontzettend leuk cadeau en top service Dankejwel x

Lachwekker

Mijn mama zegt dat de wekker Lachwekker (lachwekkend) is alleen mocht hem voor haar iets luider gaan

Super snelle levering en keuze om achteraf te betalen met klarna. Top!

Zeer leuk cadeau voor nog veel leuke avonden!

Het spel Trunk of Drunk is een heel leuk spel waar we nog avonden mee kunnen vullen en veel plezier mee kunnen beleven. Echt een aanrader.

Snel en goede service

Snel ontvangen En helemaal zoals de beschrijving aangeeft

De Grift 21

7711 EP Nieuwleusen