Ze doen wat ze beloven!

Helemaal prima gewoon. Snelle levering, netjes verpakt. Factuur en bevestigingen in orde. Order is ook net zo leuk als ik gehoopt had dus ik ben blij.

Super Leuk

Hele leuke boeksteunen. Komen precies zoals op de foto's. Mijn enige angst was dat ze niet stevig/zwaar genoeg zouden zijn. Gelukkig is dat geen enkel probleem. Houden de boeken mooi op zn plek.

Leuke dingen!

Snel in huis, erg goed

Grappige items, snelle levering

Leuke gadgets, veel keuzes

super

de verzending ging snel en orderlijk , en de spaarpotten zijn mooi en plezant , de steen is handig

Leuke spullen

Je vindt hier altijd wel iets om cadeau te doen(of voor jezelf).

Snelle levering en ziet er netjes uit

Zeer goede service!

Snelle reactie en zeer goede service!

Superassortiment en snelle service

Leuke cadeaus/gadgets voor de verjaardag van mijn man gevonden. Leuke site.

Superhandig en mooi!

Superhandige knijpers die er ook nog eens kei-leuk uitzien!

Zeer goede service

Nadat ik een probleem had met een pakketje hebben ze mij uitstekend geholpen. Ze hebben zelfs een nieuw pakketje opgestuurd dat ik niet zolang moest wachten op de retour. Zeker aan te raden. Ik ga zeker nog bestellen in de toekomst

Het was een cadeautje voor mijn nieuwe buurvrouw. Een nieuw huis, dus dit kwam goed van pas. Zij was er super blij mee. Ik had er plantjes in gedaan. Fantastisch!!😊

Keurig geregeld, produkt zoals het hoort, erg vriendelijk, dank!

Ontzettend leuk product!

Heel snelle levering (dag erna), super service! Zat zelfs een handgeschreven briefje bij. Het product voldoet verder aan alle verwachtingen, heel leuk en grappig. Ik word er vrolijk van!

Snelle service, goed product!

Mooi product

Het is een zeer mooi product, alleen het klepje die je moet open doen om de foto er in te doen, is erg moeilijk er uit te krijgen zonder het te beschadigen.

Snelle en goede service!

Van 1 mok was de opdruk iets vervaagd, binnen 1 dag kreeg ik een nieuwe opgestuurd.

origineel, geinig en gepast

Ik heb hem van mijn zoon gehad. geinig en gepast, snel geleverd. Zeer goede service

Snelle levering / aangenaam contact

Heel tevreden over jullie bereikbaarheid en de afhandeling. Kan ik ook de factuur nog krijgen? Of is er een link om deze te downloaden?

Super snelle levering. Kado geweldig door de jarige ontvangen .

Snel besteld en snel geleverd.

Wel.kleonw haakjes. Schroeven niet zo stevig. Voor de rest ziet het er leuk uit.

Product goed omschreven en snelle levering.

Geweldig, wat je ziet is wat je krijgt Top!

Wat een leuke kookboeken standaard. Snel geleverd en mooi verpakt. Er zat zelfs een paaseitje bij! Top!

Volgens verwachting

Bestelproces verliep prima. Mijn bestelling was een cadeau en verzenden naar een ander adres was geen probleem, er kon zelfs een boodschap bij voor de ontvanger. Die mogelijkheid werd wel wat laat in het bestelproces geïntroduceerd, maar heel fijn dat hij er is! Enige jammere was dat ik het niet kon laten inpakken.

Supersnel en levering op de dag als beloofd !!

Hartstikke leuke mok, mijn kado viel in de smaak! Zou hier zo weer bestellen !

De Grift 21

7711 EP Nieuwleusen