Helemaal prima gewoon. Snelle levering, netjes verpakt. Factuur en bevestigingen in orde. Order is ook net zo leuk als ik gehoopt had dus ik ben blij.
Hi Ellen, Fijn dat alles rondom je bestelling in orde is! :)
Hele leuke boeksteunen. Komen precies zoals op de foto's. Mijn enige angst was dat ze niet stevig/zwaar genoeg zouden zijn. Gelukkig is dat geen enkel probleem. Houden de boeken mooi op zn plek.
Hi Thijmen, Bedankt voor deze mooie review! Ditverzinjeniet
Snel in huis, erg goed
Leuke gadgets, veel keuzes
Thanks Marianne!
de verzending ging snel en orderlijk , en de spaarpotten zijn mooi en plezant , de steen is handig
Hi Arlette, We wensen je veel gemak van de steen! :)
Je vindt hier altijd wel iets om cadeau te doen(of voor jezelf).
Bedankt voor je review Mia!
Snelle levering en ziet er netjes uit
Hi Marloes, Fijn dat alles in orde is!
Snelle reactie en zeer goede service!
Hi Sabine, Bedankt voor deze mooie review!
Leuke cadeaus/gadgets voor de verjaardag van mijn man gevonden. Leuke site.
Hi Marina, Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je man! Groetjes, Ditverzinjeniet
Superhandige knijpers die er ook nog eens kei-leuk uitzien!
Veel plezier met de knijpers Lindy!
Nadat ik een probleem had met een pakketje hebben ze mij uitstekend geholpen. Ze hebben zelfs een nieuw pakketje opgestuurd dat ik niet zolang moest wachten op de retour. Zeker aan te raden. Ik ga zeker nog bestellen in de toekomst
Hi Sofie, Bedankt voor het plaatsen van de review. De klantenservice heeft zojuist telefonisch contact met je opgenomen en afgesproken dat wij alvast een nieuw pakket naar je toesturen zodat je niet zo lang hoeft te wachten! :) Helaas zijn wij niet in de gelegenheid om 's weekends e-mails of telefoontjes te beantwoorden. Vriendelijke groet, Ditverzinjeniet
Originele beoordeling
Nadat ik mijn huisnummer vergeten ingeven was (wat mijn domme fout was) heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Zij zijden me dat ik mijn adres volledig nog eens moest doorgeven. Dit heb ik ook gedaan. Ze zijden dat vanaf ze het pakketje bij hun hadden ontvangen opnieuw gratis zouden sturen. Na deze mail dat ik gestuurt heb hebben ze niets meer laten horen van hun. Ook niet n'a een 2de mail dat ik gestuurd heb. Zonde van het geld dat ik nu kwijt ben!
Het was een cadeautje voor mijn nieuwe buurvrouw. Een nieuw huis, dus dit kwam goed van pas. Zij was er super blij mee. Ik had er plantjes in gedaan. Fantastisch!!😊
Hi Lenny, Zij blij,jij blij! :)
Keurig geregeld, produkt zoals het hoort, erg vriendelijk, dank!
Hi Harry, Bedankt voor het plaatsen van dit mooie compliment! :)
Heel snelle levering (dag erna), super service! Zat zelfs een handgeschreven briefje bij. Het product voldoet verder aan alle verwachtingen, heel leuk en grappig. Ik word er vrolijk van!
Hi Charida, Bedankt voor het plaatsen van je review. Zojuist heeft onze klantenservice telefonisch contact met je opgenomen. We sturen je alsnog het witte hondje toe, onze excuses voor deze situatie! Vriendelijke groet, Ditverzinjeniet
Originele beoordeling
Snelle levering! Het product voldoet aan alle verwachting, heel leuk en grappig. Echter, had wit besteld en heb zwart gekregen. Zelf keuze gemaakt om deze te houden ipv terug te sturen.
Snelle service, goed product!
Bedankt voor de review!
Het is een zeer mooi product, alleen het klepje die je moet open doen om de foto er in te doen, is erg moeilijk er uit te krijgen zonder het te beschadigen.
Van 1 mok was de opdruk iets vervaagd, binnen 1 dag kreeg ik een nieuwe opgestuurd.
Ik heb hem van mijn zoon gehad. geinig en gepast, snel geleverd. Zeer goede service
Heel tevreden over jullie bereikbaarheid en de afhandeling. Kan ik ook de factuur nog krijgen? Of is er een link om deze te downloaden?
Hi Goedele, Bedankt voor je mooie review! Zojuist heb ik de factuur van je bestelling per e-mail naar jou verzonden. :) Vriendelijke groet, Mariska van Ditverzinjeniet
Super snelle levering. Kado geweldig door de jarige ontvangen .
Hi Monique, Wat fijn dat de jarige blij is met het cadeau!
Wel.kleonw haakjes. Schroeven niet zo stevig. Voor de rest ziet het er leuk uit.
Hallo L., Bedankt voor het plaatsen van de review! Goed om te lezen dat het design naar wens is. Mocht je de de vogeltjes toch niet handig in gebruik vinden dan mag je ze kosteloos naar ons terug laten vliegen. Wil je ons dit dan laten weten via [email protected]? Zorgen wij voor een vrijticket. :) Ditverzinjeniet
Product goed omschreven en snelle levering.
Thanks Angeline!
Wat een leuke kookboeken standaard. Snel geleverd en mooi verpakt. Er zat zelfs een paaseitje bij! Top!
Hi Monique, Veel plezier ermee! Hopelijk smaakte het paaseitje lekker. :)
Bestelproces verliep prima. Mijn bestelling was een cadeau en verzenden naar een ander adres was geen probleem, er kon zelfs een boodschap bij voor de ontvanger. Die mogelijkheid werd wel wat laat in het bestelproces geïntroduceerd, maar heel fijn dat hij er is! Enige jammere was dat ik het niet kon laten inpakken.
Hi Ilse, Bedankt voor het plaatsen van de review en het geven van feedback! Vriendelijke groet, Ditverzinjeniet
Hartstikke leuke mok, mijn kado viel in de smaak! Zou hier zo weer bestellen !
Hi Kyra, Op naar een volgende bestelling met toffe gadgets! Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.
De Grift 21
7711 EP Nieuwleusen