Een hele snelle levering, goed verpakt en prima prijzen
Thanks Robert!
Leuk als cadeau, maar ook prettig in het gebruik
De vorm van de puzzel is leuk. De manier waarop de stukken gesneden zijn, is ook origineel. De kleuren zijn een ware uitdaging. Deze puzzel gaat aan een leuk tempo vooruit maar is niet voor beginners ;-) Meestal maak ik een puzzel slechts 1 maal en geef hem dan door. Deze echter hou ik zeker bij!
Hi Golly, Bedankt voor deze mooie review. Succes met puzzelen! :) Ditverzinjeniet
Zeer snel en keurig geleverd op tijd, leuk en handig product
Thanks Therese!
Goed kussen, geluid is wel te horen voor de mensen maar niet heel goed. hij is wel lekker zacht en het geluid stottert niet!
Slaap lekker Heidi! :)
Alles loopt als een geoliede trein, snelle levering, niets op aan te merken.
Bedankt voor je review Nico!
Snelle levering met een leuke extra in de vorm van een handgeschreven boodschap en twee paaseitjes erbij!đ Dat doen helaas niet veel bedrijven meer... Ditverzinjeniet.nl dus wel! đđ
Hi Michel, Bedankt voor het plaatsen van deze toffe review. Hopelijk waren de paaseitjes lekker! :)
Ik doe aan diamond painting en had een klein stofzuigertje nodig voor als er een bakje met steentjes om gaat en die heb ik nu heel te vreden mee
Hallo Patricia, Fijn dat Henry zijn werk doet!
Snelle levering. Product nog niet gebruikt. Dus geen beoordeling daarvan.
Bedankt voor je review, Berry! We horen graag of het product bevalt!
Ik had een gewoon lichtgewicht fotolijstje verwacht, maar het was van een goede stevige kwaliteit. Ook heel mooi verpakt en de wens erbij was prima uitgevoerd en er bij gedaan.
Hi Carla, Wat fijn dat alles naar wens is verlopen!
Zeer snelle levering en communicatie via mail loopt vlot en vriendelijk.
Bedankt voor je review Jill! :)
Veel keuze voor elke categorie en leuke gadgets tegen concurrerende prijzen. Kwaliteit zoals je mag verwachten van bedoelde artikelen. ZĂ©Ă©r prettige communicatie en goede service. Problemen worden snel opgelost zonder gezeur over wie, hoe of wat.
Hi H., Bedankt voor deze toffe review!
Ik had de verkeerde kleur spaarpot gekregen na 1 x bellen werd gelijk een nieuwe op gestuurd en de verkeerde kleur mocht ik gratis houden super service
Hallo Trudy, Fijn dat we het snel konden oplossen voor je! :) Groetjes, Ditverzinjeniet
Snelle levering en gaaf product
Thanks Jolanda!
Veel keuze voor leuke en originele cadeaus. Snelle verzending en levering. Prettige website.
Hi Maayke, Bedankt voor je review!
Omdat mijn pakket niet was bezorgd maar wel door post nl was ontvangen kreeg ik direct een nieuw exemplaar toegestuurd. Fantastische service en fijne afhandeling ook, top
Hallo Anouk, Bedankt voor het plaatsen van de review. We hebben zojuist telefonisch contact gehad over je pakket. Doordat deze al een paar dagen vast ligt in het sorteercentrum van PostNL heb ik besloten je pakket opnieuw te versturen. Morgen controleer ik ook de track en trace link om het pakket nauwlettend in de gaten te houden! Excuses voor de vertraging. Vriendelijke groet, Mariska van Ditverzinjeniet
Originele beoordeling
op 7 maart zou het pakket door post nl worden geleverd, ik kijk steeds naar de status maar deze blijft staan op moment van levering onbekend. Ik heb geprobeerd te bellen en kreeg geen contact. Ook geen bericht van eventuele vertraging of excuses. Dus voor nu ben ik niet tevreden over levering en kan ik over het product niets zeggen. Ik dacht wellicht ligt het aan China, benefit of the doubt, maar dat lijkt mij niet want het staat als op voorraad aangeboden bij jullie. Als ik het pakket ontvang kan ik opnieuw review schrijven wellicht
Ik bestelde deze 'vaas' om mijn bureau thuis wat op te leuken. Het was nog een beetje een verrassing welke tekeningen er allemaal tussen zouden staan, maar ik was aangenaam verrast! Het enige jammere vond ik dat de tekeningetjes best wel klein zijn in verhouding met het hele blad.
Hallo Emma, Bedankt voor het plaatsen van de review. Fijn om te lezen dat je aangenaam verrast was door de tekeningen! Helaas zijn de afbeeldingen niet groter. Mocht je toch graag het product willen retourneren of een andere toffe gadget uitzoeken, wil je ons dit laten weten via [email protected] ? :) Vriendelijke groet, Ditverzinjeniet
Magnesium geeft een mooi blauwe kleur. Voor meer kleuren kun je kalium, koper, ijzer etc toevoegen
Hi Twilight, Bedankt voor het plaatsen van de review!
Besteld. Snel geleverd. Alleen ontbrak een onderdeeltje: gemaild en andere dag was ook dat ik huis. Snelle goeie service. Persoonlijk kaartje erbij. En zulke gave spullen verkopen ze!!
Hi Anne, Bedankt voor de review en fijn dat we het konden oplossen voor je!
leuk cadeau
Hi Rina, Veel plezier met het geven hiervan! :)
Thanks Dirk!
Ik heb een kookwekker gekocht. Product werkt. Binnen een halve werkdag kreeg ik al een mailtje dat het product werd verzonden. En inderdaad de volgende dag werd mijn pakketje keurig bezorgd! Goed ingepakt, attent kaartje erbij en een klein zakje snoep. Hoe leuk en gezellig is het om zo je pakketje te mogenontvangen. Tot op heden nog geen mankementen aan de kookwekker. Mijn ervaring is al met al erg goed!
Hi D., Bedankt voor deze mooie review!
Ik had een lamp gekocht die niet bleek te voldoen. Wij dachten dat we een miskoop hadden gedaan. Ditverzinjeniet reageerde direct op de negatieve review en nam contact op. Ze gingen zelf de lamp testen en kwamen tot de conclusie dat wij een niet goed functionerend exemplaar hadden gekregen. We kregen daarna direct een nieuwe lamp toegestuurd die wel goed werkt met het verzoek het defecte exemplaar terug te sturen. Natuurlijk hebben we dat gedaan. Zeer klantgericht en een zeer persoonlijke benadering. Mijn complimenten!
Hi Hilde, Bedankt voor deze prachtige review! Veel plezier met de lamp. :)
Ik kwam dit thee-ei tegen via social media, ben deze op gaan zoeken en was er zo enthousiast over, alleen al van de plaatjes, dat ik 3 heb gekocht. 2 stuks als cadeau, en 1 ook maar meteen voor mezelf gekocht :) Hij sluit perfect, en daardoor komen er dus ook geen theeblaadjes uit, die los in het glas komen. Ik vind hem geweldig! Echt een aanrader
Hi Judith, Heel veel fijne drinkmomenten gewenst met deze toffe gadget! ;)
De afstandsbediening werkt niet.
Goedemorgen Lou, Bedankt voor het plaatsen van de review. We hebben zojuist contact met je opgenomen via de e-mail met de vraag of je het product wilt retourneren. Wij gaan dan kijken of de afstandsbediening gerepareerd of vervangen dient te worden. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je een product ontvangt wat niet zijn werk doet en dit willen wij dan ook graag voor je oplossen. We hopen snel van je te horen. Vriendelijke groet, Ditverzinjeniet Hi Lou, Helaas hebben wij nog geen reactie mogen ontvangen op de meerdere contact pogingen die wij gedaan hebben om dit voor je op te lossen. Desondanks horen wij nog steeds graag van je! Vriendelijke groet, Ditverzinjeniet
De Grift 21
7711 EP Nieuwleusen