Brein achter 'Ditverzinjeniet' verdient een award

... maar ook iedereen die hier werkt. - Kartonnen dingskes om je cadeau's heel te houden in plaats van plastic (want de wereld is half dood aan het gaan en daar willen we niet moedwillig aan bijdragen): +1 - Snoepjes. Extra liefde. +1 - Kwaliteit-prijsverhouding (bijna crimineel): +1 - Levering: halleluja, een tijdframe waardoor je niet de hele dag thuis hoeft te blijven!? +1 (wacht, kan ik ook tienduizend punten rekenen?) 10/10 dit wil ik vaker zien. En m'n moeder ook. Bij het zien van alle gekke en leuke cadeau's die ik gekocht heb voor mijn vriend, MOEST ze weten waar ik geweest was. Mooi! Misschien krijg ik op mijn verjaardag ook wel wat van hier. En voor de nieuwsgierigen... Wat ik gekocht heb?: - Harry Potter Golden Snitch leeslampje - Poseerbare hand (voor sieraden en andere zooi) - 'OK BOOMER'-mok Mijn meme-lord van een vriend was heel blij.

Blij met mijn aankoop!

Prachtig vaasje Razendsnelle bezorging 100% tevreden

Kwaliteit en snel

Artikel van goede kwaliteit. Timing Levering zoals aangegeven bij de bestelling. Betrouwbare leverancier.

snelle levering en goed product

Goede service, wel een foutje

Alles prima, maar pakketje is naar het huisadres verstuurd terwijl was aangegeven het pakketje te willen ontvangen bij een PostNL ophaalpunt. Aangezien het een cadeau was en de jarige op hetzelfde adres woont is dat niey handig. Verder alles prima in orde

Super cadeau. Zeiden als grap dat ze een goudstaaf voor hun 50 jarige trouwen wilden. Alstublieft. Nu doorsparen voor een echte 😁

Leuke originele producten en goede service

Uitgebreide keuze aan leuke, grappige en unieke producten. Snel contact met de klantenservice en snelle oplossingen en prettig contact als er iets mis is gegaan.

Helaas niet zoals verwacht

Zit 1 speakertje in. Het geluid is niet hard genoeg als je met je achterhoofd op het kussen ligt, je moet dus met 1 oor op het kussen liggen. Voor de prijs had ik wel beter geluid verwacht. Update: Heb onlangs contact gehad met de service en heb mijn geld terug gekregen + ik mocht het kussen alsnog houden. Zeer goede service!

Leuk cadeautje en goedkoop

Het muziekdoosje is een leuk klein cadeau. Er was ook redelijk wat keuze uit nummers en er zaten nummers bij die meer uniek waren dan wat je altijd hoort. Helaas was het muziekdoosje zelf redelijk vals, maar dat was misschien ook te verwachten bij deze prijs.

Mooie beker en het plaatje licht goed op.

Snelle service, goed verpakt en een goed product.

Prima levering. Wat je ziet is wat je krijgt.

geweldig

Super snel geleverd

geniaal

Ik vond het geniaal, mijn zoon raadde gelijk wat het was en zei dat alle inbrekers deze steen meteen herkennen, toch vind ik het grappig en tussen verschillende stenen is het niet te herkennen, ben ik van mening.

Ongelofelijk..., zo fijn!

Dit overkomt een mens niet zo vaak. Ik had een opvouwbare brillenkoker besteld, maar die was zo enorm groot, dat mijn bril heen en weer schoof. Dat is natuurlijk niet zo goed. Ik wilde deze graag retourneren en kreeg een mail dat zij het geld terug zouden storten, maar ik hoefde de koker niet te retourneren. Ik mocht hem houden. Nu komt het meest bijzondere......! Ik vertelde welk merk opvouwbare brillenkoker ik zocht, maar deze nergens op internet kon vinden. Kort daarna kreeg ik van Mariska een mail, waarin zij een site had geplaatst waar ik mijn geliefde brillenkoker wél kon bestellen. Zij heeft voor mij de moeite genomen om mij blij te maken, zonder er wat aan te verdienen voor hun eigen bedrijf. Dit noem ik klasse! Een volgende bestelling zal vast wél naar mijn zin zijn. En de té grote brillenkoker? Hier kan ik waarschijnlijk wel iemand blij mee maken die een heel erg grote zonnebril heeft.

super service

top service!!!

Leuke onderzetters in vrolijke kleuren

Duidelijke website, werkt allemaal vlot. Prijs onderzetters wel genoeg.

Geweldig en snel

Na een bestelling ben ik goed geinformeerd over de afhandeling gevolgd door een snelle en correcte levering.

Je wordt er nog blijer van

Mooi op tijd en een zakje snoepje erbij om dubbel te genieten....

Goede service!

Producten naar wens, zo niet, dan zorgen ze voor een goede oplossing. Snelle verzending.

Mooi product en snelle levering

Was blij verrast met dit mooie product en een goede snelle levering

très joli, très fin

tout s' est très bien passé

Erg leuk. Steeds een nieuwe afbeelding. Gaat nooit vervelen.

Ik heb al enkele van deze flip vase cadeau gegeven. Een leuk cadeau. Het wordt steeds met enthousiasme ontvangen.

Geweldige producten en zeer snelle levering

Snelle levering en goed verpakt

Leuke site, prima service.

Ben blij met de snelle levering van mijn raamvaasje.

De Grift 21

7711 EP Nieuwleusen