toppers

Ik had een review geplaatst omdat ik niet tevreden was. Ik kan het helaas niet meer teug vinden om het ongedaan te maken. Want ze hebben contact met mij opgenomen en samen met mij naar een oplossing gezocht en ben daarna fantastisch geholpen.

Spellen besteld voor de ouderen ,en ze genieten er volop van.

Zo leuk….

Ik werd verrast de ruime keuze aan grappige sokken!! Besteld en al de volgende dag geleverd!! Hulde!!

mooie produkten en snelle levering

Mijn eerste ervaring met deze webwinkel. Ik ben zeer tevreden, voor herhaling vatbaar. Virendelijke klantenservice. Top!

Snelle bezorging.

Prima, product

Leuke gadgets. Bestellen gaat makkelijk en snel.

Zeer tevreden was er heel snel

Helemaal geweldig !! heel erg leuk spul voor niet te veel geld en super verpakt

een hele positieve ervaring , paar dingen besteld en niets viel tegen !

Erg leuke producten. Vallen altijd in de smaak als verjaardagscadeau. En zoals altijd snel bezorgd.

Pakketje was goed verpakt en snel bezorgd. Helaas was er iets kapot, maar na contact opgenomen te hebben met de klantenservice ontving ik al snel een nieuw product.

Heel veel leuke cadeaus en aparte dingen

Betrouwbaar

Leuke cadeaus (hoe verzinnen ze het) met gemakkelijke aanschaf, betaling en snelle levering. Behulpzame sympathieke helpdesk.

Snel, compleet en keurig afgeleverd.

Beste service ooit!

Ten eerste super goede prijs-kwaliteit verhouding! Ten tweede: geweldige service, 0,0 op aan te merken! Voor mijn vader een leuke mok ontworpen met foto’s. Hij was er heel blij mee. Helaas viel hij kapot vorige week. Ik wilde exact dezelfde ontwerpen maar ik kon het niet meer vinden op de site. Na een mailtje hebben zij uit service exact dezelfde toegestuurd, kosteloos. GEWELDIG BEDRIJF!

Topservice!

Na mijn bestelling bleek dat er een foutje was geslopen in de voorraad bij Ditverzinjeniet. Een dag later kreeg ik een mailtje waarin ze mij voorstelden iets nieuws te kiezen of een terugboeking van het openstaande bedrag. Later werd ik echter verrast met een kosteloze upgrade van mijn eerder gekozen item! :) Dus in het kort: topservice! Ook was de communicatie voorafgaand steeds vlot, snel en zeer vriendelijk. Ik kan deze webshop alleen maar aanraden. Doe zo verder! ;-)

Super tevreden!

's Avonds bestelling geplaatst (12 artikelen), en de volgende middag alles al in huis! Originele cadeaus, keurig verpakt, vlotte levering, wat wil je nog meer?! Ben erg tevreden. En kijk regelmatig of er weer nieuwe/andere leuke producten op de site staan.

Goede klantenservice

Helaas was er tijdens de levering 1 van de bestelde glazen kapot gegaan. Na telefonisch contact kreeg ik gelijk gratis een nieuw glas opgestuurd, die er binnen 2 dagen al was. Dankjewel!

Snel en goed

Snelle verzending netjes verpakt en erge leuke dingen in alle prijsklasse

Snel en netjes

Gebruiksvriendelijke site, snelle levering en keurig verpakt

Uiterst tevreden met

snelle levering, goede kwaliteit

de producten zijn goed verpakt en in goede conditie snel geleverd.

Gewoon compleet

Goed geïnformeerd en volgens afspraak. Zeer tevreden

Leuk, gekke kadootjes!

Ik zat te Googlen naar leuke kerstkadootjes en vond verschillende bijzondere en leuke presentjes! Een paar gaan er naar portugal, naar mijn vriendin voor de Kerst!

Helemaal goed

Snelle levering, goede prijs en de producten die ik zocht.

goede service

het lampje was precies wat ik bedoelde klein en goed licht

De Grift 21

7711 EP Nieuwleusen