Snel en leuk.

Ziet er niet alleen op het plaatje leuk uit maar is echt leuk.

Super snel geleverd en super goed verpakt!

Ons lampje kwam heel snel binnen en was heel goed verpakt ! Super blij met de goede service!!

Super snelle levering en een leuk extraatje

Gisteren besteld en na een kwartier kreeg ik al een melding dat het was verzonden! Vandaag kreeg ik mijn bestelling al binnen met een zakje snoepjes erbij.

Orgineel en grappig en prakties

Orgineel en grappig soms prakties

Goed levering en mooi product.

Goed,

Superschattig

De egel lijkt echt op een egel. Hij zorgt voor een vrolijke sfeer. Het enige min punt wat wel goed op de website staat, waar ik grof weg over heen heb gekeken is dat het echt een mini mini plantenbakje is

Super leuk

Hele leuke dingen echt super oh wat zal ons zoontje blij zijn als hij jarig is

Snelle service , goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snel geleverd, met een handgeschreven briefje als dank voor de bestelling erbij. Top.

Een aanrader en voor ieder wat wils.

Leuke site met nog leukere gadgets, blij met mijn aankoop en thx voor de vlugge levering aan huis. Top!

Duidelijk, overzichtelijk, snel.

Ruikt lekker

Ik had dit als grapje voor iemand gekocht, maar gebruik het zelf heel veel omdat mijn hond veel stinkende scheten laat. Dankzij dit brandblusapparaat kan ik snel de stinkende scheetjes van mijn hond blussen. Deze tuingeur, ruikt namelijk veel beter!

Niet goed

Het is een mooi ding maar zal dan ook leuk zijn als het licht het ook zou doen.

Goedkope spiegel

Dan denk je iets moois te hebben. Is het gewoon plastic spul van nog geen 2 euro. Beetje jammer.

Leuk ding

Voor liefhebbers met gamekamers en stuff! Zeker een aanrader!

Fijne klantenservice

Snelle levering en perfecte service als er, in mijn geval iets met de levering niet 100% goed over kwam. De volgende dag al een nieuwe in huis!

Snelle service, vlotte levering!

Bestellen en de bezorging klopt als een bus.

Leuke items, soms wat lastig zoeken

Vlot grappige dingen kunnen bestellen. Ideaal voor het zoeken van grappige kadootjes voor verjaardagen en gelegenheden. Soms een beetje door de bomen het bos niet meer zien. Filters en categorieën botsen soms wat met elkaar. Maar het is ook gewoon leuk om te grasduinen door de site

Probleem snel vriendelijk en vakkundig opgelost! Zeer tevreden.

Helemaal mooi!!

Goed assortiment, snelle levering, zonder problemen.

Viel tegen

Jammer dat de beloofde levering niet waargemaakt is. Product was oké maar twee dagen later

Geweldige klantenservice

Bestelling snel ontvangen, klantenservice reageert snel op berichten. Een aanrader dus!

Speciaal

Vlotte eenvoudige verwerking en levering. Vond ze zelf al zo leuk dat ik wist dat ik punten zou scoren. Ze was erg blij maar omdat we nooit onderzetter gebruiken gaan ze nu onder hete pannen en borden, multifunctioneel ;-)

Top service :)

Supersnel (de volgende dag, zoals beloofd) bezorgd, mét een handgeschreven bedankje erbij. Super! Om het product zelf (dansende luchtmannetjes) werd door de ontvanger ook uitgebreid gegiecheld ;)

De Grift 21

7711 EP Nieuwleusen