Snelle levering, top product

Product was precies zoals beschreven en was snel geleverd, helemaal top!

Ziet er fantastisch uit

Mooi artikel, snelle levering. Volgende keer mjjn eerste stop voor een kado.

Prima! Leuk kado en snelle service!

Goeie website, leuke kadootjes en snelle levering!

Alle lachers op mijn hand

Ik kan niet tegen volle glazen en heb mijn wijnglas altijd eerder leeg dan wie ook. Dus toen ik voor mezelf dit wijnglas vol schonk, had iedereen lol!

leuk

mooie en stoere hebbedingprikkertjes

Top service!

Dinsdagavond een cameralens besteld, volgende ochtend al in huis. Zat zelfs een persoonlijk kaartje bij en een klein zakje snoep. Super tevreden, zou hier zeker weer bestellen!

Snel en veilig in huis.

Een mooi beeldje waar ik erg blij mee ben.

Doen het niet

Waardeloze aankoop

Wow!

Geweldig mooie lamp, razendsnel geleverd en goede service! Ik gaf aan dat er een lampje stuk was en kreeg gelijk reactie en een oplossing aangeboden. Superfijn!

Service en product prima

Ik verwachtte andere afbeeldingen, dan ik ontving. Had het pakketje niet open gemaakt, maar ingepakt als kado. Dus pas bij mijn vriendin zag ik dat het om andere afbeeldingen ging dan ik op de site gezien had. Dat vind ik jammer, maar hij is en blijft wel leuk/niet alledaags als kado.

Leuke eyecatcher

Deze verlichte eyecatcher ga ik dragen met carnaval! Vindt het een leuk product maar had verwacht dat het iets kleinere lampjes waren en het gewicht wat minder zwaar zou zijn

Levering op tijd en bestelling in orde.

Op zondagavond zeer laat besteld en op dinsdag geleverd. Alles in orde, zoals verwacht. De rekening volgt via Visa, maar ook daar zie ik geen problemen. Conclusie: goede service en alles in orde.

Zeer goed hulpmiddel bij tinnitus

Ideaal bij tinnitus. Aansturing dmv GSM of radio of mp3 speler Draadje wel iets langs de korte kant: opgelost met een audio verlengdraadje.

Nogsteeds tevreden!

Ben nogsteeds zo tevreden met mijn mok en schijtverfrisser! Dat meisje uit het magazijn verdient echt een dikke vette pluim!

Super sympathiek klantgericht bedrijf.

Twee kabouters op zonne energie besteld. De andere dag al in huis maar helaas functioneerde een van de twee niet goed. Na telefonisch overleg vond Sjoerd van Ditverzinjeniet het goed dat ik deze kabouter niet hoefde terug te sturen om verzendkosten te besparen. Heel logisch maar ik heb dit nog niet eerder zo meegemaakt . De andere dag had ik een goed zwaaiend nieuw kaboutertje in huis. Waar een mens al niet blij van kan worden!!

Leuke producten en altijd wat extra's

Hele leuke en originele producten! Altijd iets extra's bij de bestelling.

Heel tevreden!

Het betalen en het contact verliep heel goed. Ik wist waar mijn levering bleef en de betaling is vlot verlopen en betrouwbaar. Iets van twee werkdagen later stond PostNL al voor de deur met het pakketje. Ik heb mijn pakketje besteld op vrijdag en dinsdag had ik hem al in huis. Wat ik totaal niet verwacht had, dus ik ben zeer positief! Als ik ooit nog eens iets nodig heb van deze webshop, dan koop ik het zeker. Ik zal mensen ook deze webshop aanraden als ze daarnaar vragen

Super mooi

Super mooi

Top product met top levering

Product was precies zoals besteld. Levering was de volgende dag na bestellen, goed verpakt met een haribo snoepzakje en een handgeschreven kaartje erbij!

Super service

Snelle levering goede kwaliteit en leuk kaartje erbij

Leuke cadeaus tegen goede prijzen & een heel goede service!

Leuke dingen besteld, en toen bleek dat er een puzzelstukje ontbrak in een van de doosjes is dit gelijk opgelost. Top!

Uiterst vriendelijke kantendienst, gebruiksvriendelijke website en snelle levering.

Geweldig!

De pul was nog mooier dan op het plaatje. De tekst was duidelijk afgedrukt en goed te lezen. Ruim op tijd aangekomen en goed ingepakt. De feestneus heeft er de rest van zijn verjaardag uit gedronken. Een aanrader!

Grandioos!!!

Heb er drie keer gekocht voor een klein cadeau voor vrienden. Groot succes

De Grift 21

7711 EP Nieuwleusen