Nadat ik een klacht had ingediend vanwege de veel te late bezorging heeft het bedrijf contact met mij opgenomen. Zij hebben uitgelegd dat het pakket wel op tijd uit hun magazijn was verzonden. Het pakket ligt nu bij post nl en daar kunnen zij niets aan veranderen. Omdat ik niets meer aan m’n bestelling heb, krijg ik een tegoedbon. Ik mag tevens m’n bestelling houden voor een andere gelegenheid in de toekomst.
Hallo Eugenie, Bedankt voor je review. Inmiddels heeft onze klantenservice contact met je opgenomen om aan te geven dat je brievenbus pakketje helaas nog bij het sorteercentrum van PostNL ligt. Gelukkig hebben we samen hier een passende oplossing voor gevonden! Namens PostNL excuses voor de vertraging. Vriendelijke groet, Ditverzinjeniet
Originele beoordeling
Op vrijdag om half drie een bestelling gedaan. Het is nu dinsdagmiddag vijf uur. Nog steeds niets ontvangen.
degene die het kreeg was er blij mee
Hallo Helen, Dat is fijn om te lezen!
Super leuke gadgets
Thanks Marianne!
Hele snelle service.Direct gekregen zoals beloofd.Leuk product en goede prijs.
Fijn om te lezen Hannie!
Snelle levering van de spullen, duidelijke website en toen ik over 1 artikel niet tevreden was, was het retouneren zo geregeld.
Bedankt voor je mooie review Fran-Jeanne!
Had beter moeten lezen, maar de lamp is niet heel groot, maar ondanks ben ik zeer tevreden.
Hallo Kevin, Bedankt voor je review. Mocht het formaat je toch gaan storen dan horen wij dit graag! Vriendelijke groet, Ditverzinjeniet
Super snelle levering. Top producten, mooie kwaliteit.
Thanks Th!nk!
Ik dacht voor dat Geld ! Maar wat een Toffe Aankoop Zo Gezellig in de Kast
We wensen je veel gezellige avonden toe met dit leuke schelp lampje! :)
Merci beaucoup je fait la cadeaux pour ma belle-soeur et il est arrivé trop vite merci merci ❤
Bonjour Lianna, Merci d'avoir posté la critique. Bienvenue! Espérons que les cadeaux soient réussis! :)
Mijn pakketje was op tijd geleverd en er zat zelfs een handgeschreven briefje in van Jeroen. Dankjewel Jeroen! Ik zal zeker genieten bij mijn wijnglas glas :)
Hi Zoë, Ik hoop dat de wijn heerlijk gesmaakt heeft en zeg alvast proost voor het volgende wijntje! Groetjes, Jeroen van Ditverzinjeniet :)
Helder lampje geeft behoorlijk wat licht. Prima te gebruiken om 's avonds nog wat bij te lezen in bed. Opgeladen (met bijgeleverd usb kabeltje) geeft hij zeker 4 uur licht. Dit in combinatie met zijn grappige vormgeving een prima koop! @klantenservice; dank voor jullie hulp, wat een superservice bij dit bedrijf!
Hallo M, Bedankt voor je review. Onze klantenservice heeft zojuist contact met je opgenomen via de e-mail! Vriendelijke groet, Ditverzinjeniet
Originele beoordeling
Helder lampje geeft behoorlijk wat licht. Prima te gebruiken om 's avonds nog wat bij te lezen in bed. Veer is wel redelijk stug, hij 'springt' bij het aan/uit doen.
Voor iemand die alles al heeft, kun je bij deze webshop toch nog een leuk cadeau vinden.
Bedankt voor je mooie review Saskia!
Grappig idee. Beetje duur, eigenlijk.
Hallo Saskia, Bedankt voor je review. Onze klantenservice heeft zojuist contact met je opgenomen via de e-mail! Vriendelijke groet, Ditverzinjeniet
Ik ben erg teleurgestwld toen ik het heb ontvangen. Te duur voor zo een kleine nepboek Wegens mijn teleurstelling heb ik een digitale bon ontvangen.harteljk dank hiervoor.Helaas zijn er prducten die ik niet kan gebruiken .behalve het nepboek.
Hallo Riet, Bedankt voor je review. Onze klantenservice heeft zojuist geprobeerd je telefonisch te bereiken en daarna contact opgenomen via de e-mail voor een passende oplossing! Vriendelijke groet, Ditverzinjeniet.
Originele beoordeling
Goede ervaring met dit bedrijf! Prima na service! Ondanks er iets was foutgelopen, is dit zeer correct opgelost. Wij raden deze firma aan!!!
Hi Martine, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat we het konden oplossen, veel plezier ermee :) Ditverzinjeniet
Top kussen !
Slaap lekker Angela! ;)
De service is hier echt top! Heel tevreden klant en kom zeker terug.
Hallo Martine, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service, graag tot een volgende bestelling!
Zoals aangegeven ‘s avonds besteld en ‘s middags op de afgesproken locatie bezorgd. Keurig ingepakt en een hele kleine, maar leuke attentie erbij. Zal zeker vaker gebruik maken van Ditverzinjeniet. Voor mij ook een groot voordeel dat na levering betaald kan worden. Nogmaals zeer tevreden.
Hi Maria, Bedankt voor je uitgebreide review!
Goede service, snelle levering en attente medewerker. Top!!
Thanks Peter!
Bedankt voor je review Luc!
Heb tot mijn verrassing gratis een nieuwe lamp gekregen. Deze werkt zoals het zou moeten. Dus aanrader.Je neemt hem mee en overal verlichting dat lucht op.
Hi Joanna, Bedankt voor je review. Onze klantenservice heeft zojuist telefonisch contact met je opgenomen. We gaan een lamp testen, mocht deze makkelijker in te drukken zijn sturen we deze naar je toe. Is dit niet het geval? Dan kijken we samen naar een passende oplossing! Vriendelijke groet, Ditverzinjeniet
Originele beoordeling
De lamp is moeilijk in te drukken
Uniek en leuk product, een WC borstel in de vorm van een kers met steel
Veel plezier met de wc borstel! :)
Klikken bestellen en snel thuis. Leuke gadgets! Ook voor een kleine beurs.
Bedankt voor je review Agnes!
Voor de tweede keer een Balvi bladwijzer gekocht als cadeautje voor een lezer. Snelle verzending en goed verpakt. Groot assortiment en leuke prijzen!
Bedankt voor je mooie review Petra!
Ik heb een custom mok bij Ditverzinjeniet besteld en hij kwam snel aan. Ook de kwaliteit is goed en het eindproduct zag er exact het zelfde uit als de plaatjes in de webshop.
Hi Mickey, Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen, veel plezier ermee!
De Grift 21
7711 EP Nieuwleusen