Handig, snel en origineel

Zoeken gaat snel, veel leuke gadgets en ideeën. Betalen zoals het hoort en verzending binnen de dag zoals beloofd. Keurig!

leuke cadeautje

Leuk om aan boekenliefhebbers te geven.

Toch wel een kwalitatief goede mok

Werkt super net zoals je op de video ziet. Het enige nadeel is dat de batterijtjes aan de onderkant ‘blootliggen’, jammer genoeg zit er geen klepje op

Leuke hebbe dingetjes en snelle service

Voor het eerst wat gekocht via deze site en ik ben zeer tevreden. Bezorging binnen 1 dag, sneller kan niet. Ga zeker nog eens wat bestellen want er staan leuke dingen op de site.

Goede keus

Praktische keukentool, handzaam in gebruik en heel snel geleverd!

Zeer snelle levering. Er was 1 artikel wat niet compleet was geleverd even 'n telefoontje gepleegd de volgende dag alsnog het ontbrekende deel ontvangen. Top

Te iel

Materiaal kan steviger ,voelt slap aan en is snel breekbaar

Niet wat ik ervan verwachte

Ik dacht dat er toch wel enige uitleg bij zou zitten hoe je dit gebruikt.

Razend snelle bezorging

De kwaliteit van de bestelde artikelen heb ik nog niet kunnen beoordelen maar de levering was in ieder geval supersnel.

Optijd binnen, een lief kaartje erbij en écht superrr artikelen.

Prima, levering zou sneller mogen.

Fantastische service

ook als het even niet helemaal goed gaat met je bestelling. Snelle reactie!

Nepproducten

De koperen clips die ik had besteld waren helemaal geen koper, maar een goedkoop nepproduct. Datzelfde geldt voor de rest van de dingen op de website, vrees ik.

Leuke spullen om te bestellen. Levering kwam snel. Leuk en attent ingepakt + zakje snoep! Bedankt!

Geweldig!

Snelle levering, goed product tov prijs! Kortom een tevreden klant!

Buitengewoon geweldig, wat een snelle en correcte service!!

Op woensdagmorgen besteld, op donderdagmiddag in België geleverd. En dan zat er nog een gepersonaliseerde bierkruik bij! Puik werk!

Erg goed

Vlugge en nette levering!

SUPERLEUKE MOK! Snelle levering ook! Blij mee!

SUPERLEUKE MOK! Snelle levering ook! Blij mee!

Super service!

Heel goede service, snel geleverd. In de doos zat een zakje snoep en een persoonlijk kaartje, echt heel fijn. Retouren gaat ook heel makkelijk en vlot. Hier bestel ik zeker nog!

Uitstekende service!!

Ik heb gister mijn pakketje besteld maar helaas 1 artikel in de verkeerde kleur ontvangen. Direct gebeld en ik krijg morgen meteen de juiste kleur toegestuurd. Enorm blij met deze service en super snel!! Heb alles nog voor de kerst in huis. Heel erg bedankt!!!

Snelle levering en vriendelijke service

Snelle levering en vriendelijke service

Het bestelproces en de levering is perfect verlopen! De beoordeling van de geschenken kan pas komen na Kerstdag!!!

Super service

Super service

De bezorging ging super snel en goed. De artikelen waren goed verpakt en zelfs nog een persoonlijk briefje erbij. Super tof!

Correcte afhandeling en leuke producten

Levering was er al snel, helaas was er een product kapot geleverd. Klantenservice heeft het meer dan correct afgehandeld. Leuke cadeau artikelen met goede klantenservice! Dit is wel een goede review waard ;-)

De Grift 21

7711 EP Nieuwleusen