leuk cadeau

snelle, correcte levering

Leuk idee, snel kapot

Het idee van een puzzelbox om geld te geven is erg leuk. De puzzel is niet snel opgelost, waardoor het een leuke uitdaging is. Helaas was het puzzelboxje op het moment van geven al kapot, waardoor het dekseltje te openen was zonder het oplossen van de puzzel.

Heel leuk item

Het is gekocht als grap maar hij ruikt nog echt lekker ook. Als hij op is komt er gewoon een nieuwe

Het persoonlijke tintje eraan met een handgeschreven briefje persoonlijk voor jezelf. Het is er snel keurig en volledig.

Verrassend

Leuke items, goede service , snelle levering.

Door mijn eigen fout in t emailadres gebeld of alles wel genoteerd stond. Mariska meldde mij,dat alles er goed in stond en post.nl kwam gewoon de volgende dag t pakket afleveren. Ze had mij de track en trace nog even gemaild naar t juiste adres. Super fijn. Zelfs zo vlak voor de Kerst. De dag ervoor besteld en de dag erna in huis. Klasse

Weet zeker dat mijn schoonzoon blij is met zijn cadeau!

Zeer snelle levering en topservice

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd. Helaas was 1 van mijn bestelde producten (glas) gesneuveld. Ik vermoed dat dit door de bezorger was veroorzaakt. Na contact opnemen werd er direct een nieuw exemplaar opgestuurd die ik de volgende dag heb mogen ontvangen met een persoonlijk geschreven briefje erbij! Zeker aan te raden om hier te bestellen en van deze service kunnen een hoop webshops nog wat leren.

Geweldige producten en altijd weer een leuk cadeau te vinden

Wanneer je even niet weet wat je aan iemand moet geven dan ga je even zoeken Ditverzinjeniet en vind je altijd iets leuks.

Vertekend beeld

Kan aan mijn inlevingsvermogen liggen maar de ideale opvouwbare waterbak / voerbak voor de hond! Ik ga meemaken of dit de 1e keer gebruik gaat overleven.

Slecht

Ik heb de Fizz nagellakdroger - Funky Monkey nog niet eens ontvangen!!!

Product zoals verkondigd

Ruikt in het begin een beetje muf, maar een paar dagen uithangen en niks mis mee. Leuk voor carnaval of om te beschilderen

Niet voor parketvloeren

Het busje oogt mooi en is ruim genoeg voor het herbergen van een hoop tijdschriften. De wielen zijn even dun als de wanden en maken deuken in parketvloeren. Je moet er een plank onder plaatsen, anders is je vloer beschadigd op termijn. Op harde vloeren (stenen vloeren) wellicht geen probleem. Bij levering had ik de indruk dat één zijde van het busje wat ongelijk gebogen was. Niet heel uitgesproken, maar toch voldoende om twijfels te hebben. Het lag zeker niet aan de verpakking, want die was helemaal intact.

alles was in orde !

gebruiksvriendelijke website, vlotte afhandeling bestelling en levering; de producten zijn zoals ze afgebeeld staan op de site. Ben heel tevreden;

prima bedrijf

Leuke gagets, duidelijke site, Snelle levering. Van mij mogen er wel wat meer artikelen komen.

Product nooit ontvangen

We hadden bewust de coop aangegeven als Ophaalpunt. Keurig een maik gehad dat hij klaar lag. Helaas bij aankomst bleek er geen pakket te liggen. Er werd ineens aangegeven dat we hem thuis hadden ontvangen. Terwijl we de hele dag in het ziekenhuis waren voor een operatie. Niemand geeft een reacrie. Geld weg en product weg.

Uiterlijk is smoezelig, vieze geur binnenkant, terwijl het bedoeld is om je boterhammen erin te doen

Was de mispoes tijdens het Sinterklaasspel

Precies zoals beloofd!

Van het één kan ik zeggen perfect, van het ander nog niet, want het is nog niet geprobeerd (Kerstkado).

Snelle en correcte service!

Snelle levering.

Erg snelle levering en goede service

Ik had 's avonds een lamp besteld en deze de volgende dag al in huis. Het lampje dat er in moest deed het niet (meer) en bleek een niet regulier lampje te zijn. Hierover gebeld. Gelijk iemand aan de telefoon gekregen en de volgende dag al een nieuw lampje toegestuurd gekregen, met een persoonlijk briefje. Erg tevreden :-).

Vlotte bestelling en de levering was snel en helemaal in orde

Zuigt nauwelijks.

Het is leuk bedacht, maar het werkt nauwelijks.

Zeer snelle levering, goed verpakt, niets op aan te merken.

Leuke webshop met top service!

Alles snel geleverd zoals beloofd.

De Grift 21

7711 EP Nieuwleusen