uniek en super snel,ditverzinjeniet.

Wat een geweldige leuke dingen die je nergens ziet en ook nog betaalbaar. Ik zal zeker vaker winkelen bij ditverzinjeniet.

Probleem van levering opgelost

Na een probleem met levering, persoonlijk opgebeld en correct in orde gebracht. Een klacht wordt hier professioneel opgevolgd.

Zeer stipt besteld

Direct leverbaar. Op tijd geleverd

Yeti IJskrabber

Levering en verpakking was gewoon goed, het product zelf vond ik van minder goede kwaliteit, dus werd ik telefonisch gebeld en dit is prima en eerlijk opgelost waardoor ik nu een ander product kan uitkiezen.

De bezorging was super snel en netjes. Ik vond de snijplanken wat aan de kleine kant ; had ze wat groter verwacht. De afmetingen staan er keurig bij, dus mijn eigen schuld. Verder erg tevreden.

Prima levering en afspraken

Origineel en correcte levering

Super leuke onderzetters!

Ik vind het super leuke onderzetters nergens kon ik zulke leuke vinden. Maar, ik vind ze wel een beetje prijzig ..

snelle en correcte levering!

De bestelling werd snel en goed verpakt geleverd. Prima service !

Puzzel kubus gekocht bij dit bedrijf. Helaas bleek hij kapot bij aankomt te zijn. Ik heb gebeld. Ze hebben meteen een nieuw exemplaar opgestuurd. Ruig was het net tijd binnen.

Super service!

Een grote selectie aparte, leuke en toch praktische cadeautjes

Meestal kun je een site snel door en blijf je hooguit bij enkele voorwerpen langer hangen. Hier was de verleiding overal te blijven hangen en meer te kopen dan ik nodig had erg groot. Ik was op zoek naar cadeautjes voor anderen maar zag een heleboel dat ik ook zelf erg graag wilde. Ik werd er hebberig van. Vreselijk.

Leuk klein origineel kadootje

Pen schrijft ook lekker. Zaten ook nog 2 chocolaatjes bij voor sinterklaas. Top

Echt super gaaf.

Boven verwachting kwalitatief mooie onderzetters. Een fantastisch kado voor een muziekliefhebber!

Snelle levering, prima product!

Prima ervaring!

Handig bakje

Handig bakje van Goede kwaliteit

Het ging probleemloos alles prima in orde

Ik had veel succes bij kleinzoon en dochter met de magische handschoenen en de magische bloemenvaas.

De cadeautjes waren echt een verrassing. Men had deze dingen nog niet eerder gezien. Dat is het leuke van Dit verzin je niet: leuke onbekende ideetjes. Ik heb de naam van de site aan verschillende mensen doorgegeven. Tineke

Simpel, snel en service!

Simpel en overzichtelijke site. Snelle levering Goede service mbt algehele afwikkeling van bestelling.

Hard gelachen

Leuk cadeau, prima kwaliteit

Snel en verrassend

Ondanks Sint-drukte werd mijn bestelling in 1 dag klaargemaakt en verzonden. Het was een verjaardags kadootje. Je kon daar een bericht voor typen. Die zat handgeschreven bij het kado. Waar vind je nou nog zo'n persoonlijke benadering? Heel leuk! En dan zaten er ook nog chocolaatjes bij. Net even dat beetje extra moeite. Doet goed! En leuke verrassende kadootjes te kiezen.

TOP

Sneller dan verwacht Netjes verpakt Super, erg tevreden

Super snelle levering

Erg leuke site met grappige kadootjes. Tevens erg snelle levering

Geweldig!

Leuke cadeautjes Efficiƫnte afhandeling en levertijd

Heel fijn

Er ging wat mis bij de betaling maar dat is direct opgelost en de bestelde producten zijn direct verzonden. De telefoniste was zeer vriendelijk en behulpzaam en het bestelde was ook zeer naar mijn zin!

originele cadeaus die snel geleverd worden

De Grift 21

7711 EP Nieuwleusen