Uitstekende service

Vriendelijke mensen, uitstekende service, behulpzaam en persoonlijke benadering.

Prima bedrijf

Snelle bezorging en goed verpakt

Supersnelle levering

Superleuke retro wekker besteld Snel geleverd. Blij mee! Met een handgeschreven bedankje erbij! Hoe leuk is dat!

Probleem snel opgelost

Toen ik na een paar dagen vroeg waar mijn bestelling bleef, werd het probleem meteen opgelost en kreeg ik een aardige attentie van ditverzinjeniet, met leuke communicatie.

Leuk en persoonlijk kado.

Toevallig werd het pakketje bezorgd op het moment dat ik even niet aanwezig was. Ik dacht gelijk, dit verzin je niet. Kon er nu wel extra om lachen, dus dat heb ik er bij gekregen. Volgende dag zelf opgehaald. Prima ik ben tevreden!

Schattig

Grote kop, het omhulsel verschuift wel de hele tijd tijdens het vasthouden.

Snel en efficient

Snel en efficiƫnt

De werknemer die mijn pakketje heeft klaargemaakt is een toppertje!

Beste site, Ik ben heel erg tevreden met mijn bestelling! Degene die mijn bestelling heeft klaargemaakt is echt een topmens! Diegene moet opslag krijgen! mvg, STEVIE

Had een gepersonaliseerde mok besteld, deze kwam foutloos aan! Snelle levering, handgeschreven kaartje en een zakje snoep erbij! Hier zal ik zeker vaker cadeautjes bestellen.

Ik kreeg het pakket sneller binnen dan ik had verwacht. Mijn man was blij met zijn cadeau. Zag er goed uit zoals op de foto. In het pakketje zat ook een kortingsbon en een zakje snoep. Top!

Goed en snel

Snelle goede levering.

Snelle levering. Netjes verzorgd

Op maandag het product besteld op dinsdag in huis.

Mooi produkt

Supersnelle levering. Mooie pul en netjes de tekst vermeldt. Goed ingepakt en leuk kaartje en zakje snoepjes erbij!

originele cadeau's

Ik heb deze week een playstationalarmklok besteld. Het ziet er goed uit, precies zoals een controller. De site staat vol met leuke, originele cadeau's en ik had het de volgende dag al in huis.

Gewoon top

Alles goed

Ideaal voor je vouwwas

Zoals het "blindelings" door Sheldon (The big bang theory) wordt gedaan, zo kan het dus echt

Veel te makkelijk

Binnen 30 seconden open. Nadat ik mijn beoordeling had geplaats, had de klantenservice gelijk contact met mij opgenomen. Het was een zeer vriendelijk gesprek en zij gingen gelijk kijken of er iets mis was met het product. Ter compensatie voor de teleurstelling een hele mooie tegemoetkoming gekregen. Kunnen meer bedrijven voorbeeld aan nemen.

Waardeloos

Het bitje valt constant van de boventanden af. Eventueel onder plaatsen is ook geen optie, dan kun je je tong niet kwijt. Mijn dochter en zoon ervaren hetzelfde.

netjes opgelost door klantenservice

Het staaldraad is te slaap om een stevige vorm te maken. De verlichting is heel fel/wit. Dus niet zo geel als op het plaatje. De klantenservice heeft mij een retourlabel gestuurd waarmee ik het product gratis mag retourneren, ondanks dat het uit de verpakking is geweest. Top service!

mooi.

het was een hele mooie mok.

helrmaal goed!!!!!

vandaag besteld,morgen verzonden.Alles tip top^oke!

vriendelijk en attent

Hallo dirverzinjeniet, menig Nederlands bedrijf kan een voorbeeld nemen van jullie service en klantvriendelijkheid deze is zeer menselijk te noemen. Ditverzinikniet mijn dank Mariska Mvg Ron Volaart

Fijne en vriendelijke service en goed product

kwaliteit en prijs komen overeen

een goed uitziend en praktisch schoonkussen..!! ik ben er erg blij mee..!

Leuke website voor een origineel kado

Goede website, snelle levering, persoonlijk kaartje en snoepje erbij, leuk!

De Grift 21

7711 EP Nieuwleusen