Snel en correct

Een snelle en correcte levering. Perfekt

Vlugge levering, leuke kapstokjes

De producten werden heel snel geleverd, goed verpakt. Product was exact zoals voorgesteld op de site... TOP ! Goede prijs-kwaliteit...

top !

mooie fles, heel praktisch, om gezond water te drinken met een smakje.

Geweldige webshop!

Hele aparte artikelen van goede kwaliteit. Snelle aflevering en perfecte verpakking. Kortom toppie. Bas Bos IJmuiden.

Positief, origineel

Netjes verpakt met attent kaartje. Ik ga hier zeker weer kadootjes bestellen.

Snel geleverd!

Binnen 2 dagen in huis

Geweldig, ben nu fit en slank

Gewoon kopen en de challenge aangaan

Leuke waszak en goede service

Ik kwam erachter dat er iets niet goed was gegaan bij de bestelling. Op mijn e-mail kwam direct een zeer vriendelijke respons, probleem werd opgelost en de bestelling werd op tijd verstuurd. Leuke waszak en een handgeschreven bedank briefje! Echt Top!

Leuke hebbedingetjes voor een leuke prijs!

Een hele leuke site met zeer aparte gadgets, ook nog eens snel geleverd!

uitstekend

mooie muismat en de muis werkt er zeer goed op

grappig

Als geintje gekocht, en voldeed aan waar het voor bedoeld was. Het had er iets echter uit mogen zien.

Ludiek

Verrassend

Topsite met de meest vreemde voorwerpen

Ik zocht een nieuwe Henry mini, omdat mijn vorige stuk ging na 9 jaar intensief gebruik. Bij Ditverzinjeniet gauw een nieuwe besteld, voor relatief lage prijs. De volgende dag netjes bezorgd. Helemaal top.

Erg zwaar die knijp veer enhij wiebel omver

Op zich wel een aardig ding. Hij wiebelt en valt soms om waardoor de tablet eruit glijdt. Verder werkt het prima.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, en het lijkt echt op een Perzisch tapijt

Prima produkt

Duidelijke side en snelle levering

Ik ben erg goed geholpen

Ik heb via het Max magazine en dus de website opgezocht en ja hoor ik heb het muis matje besteld. Ik ben door uw bedrijf erg netjes geholpen want ik had al twee dagen zitten wachten en alles wat er kwam geen muismatje,ik heb met uw bedrijf gecorrespondeerd en ik heb hem vandaag opgehaald. IK BEN ERG BLIJ MET MIJN MUISMATJE EN NOGMAALS DANK VOOR UW GOEDE ZORGEN!!!!!!!!! Met vriendelijke groet, A. van der Velden Markt 140 3431 LD Nieuwegein

Chapeau

Vond het zoiets grappigs, vooral voor een ouder iemand en natuurlijk iemand die van oude spullen houdt, vandaar deze reactie. Een grappig cadeau voor iemand met een nostalgisch interieur. Heb dit cadeau gegeven. Het was het gesprek van de avond, zol'n onnozele muispad.

Vrijdagmiddag besteld, zaterdag in huis! Kleine maar zeker leuke verrassing erbij gekregen. De webwinkel biedt leuke en unieke cadeaus aan. Blijvertje dus.

Leuke producten voor een goede prijs!

Leuke producten voor een schappelijke prijs. Snelle verzending en goed, zorgvuldig verpakt.

snel geleverd, leuk cadeautje

Een snelle levering, zoals beloofd. Leuk cadeautje.

Top service!

Contact opgenomen met de klantenservice wegens een te snel defect product. Daar werd zeer snel op gereageerd met een nieuw product de volgende dag op de deurmat! Kortom, top service!

alles perfect afgeleverd en op tijd

Super goed

Zeer vriendelijk snele levering ik zou er snel weer bestellen leuke spullen

Super leuk cadeau!!

Super leuk cadeau, werkt ook fantastisch!! Helaas een dagje te laat bezorgt! Aanrader voor echte BBQ liefhebbers!

De Grift 21

7711 EP Nieuwleusen