top

in vuurkorf gedaan en kleurrijk.

Verrassend snel

Vrijdag besteld zondagochtend stond ik in een bloemenzee te douchen👌☺️ Top

Hilarisch

Super ervaring! 22 uur besteld en de dag erna binnen met een persoonlijk boodschap en haribo snoepjes. Bedankt!

Keurig en snel

Pakje is keurig op ander adres afgeleverd met een geschreven briefje erbij. Super geregeld.

Heel leuk grappig ding

Het is een ontzettend grappig ding om op een feestje neer te zetten. Ik had als eerst in gedachten om het voor tandenstokers te gebruiken. Maar dat gaat niet heel soepel. Want de tandenstokers zijn de dun. Maar ik vind ze nu ook leuk om bij een feestje neer te zetten. Tip: hij kan best wel snel vies worden. Dus na een feestje effe goed schoonmaken. Ik ben heel blij met dit dingen. Hier ga ik zeker nog veel plezier van hebben!

keurige levering en snel

gewoon goed

Hele goede ervaring en top service

Ik heb goede ervaring met Ditverzinjeniet. Ik had iets besteld maar wist niet of het door de brievenbus kon, als niet dan moest ik thuis blijven. Dus heb om 16.55 uur nog snel even gebeld. Werd ontzettend enthousiast te woord gestaan door een jongeman, keurig netjes. Top service en jullie assortiment is ontzettend veelzijdig!! ga zo door !!

Super service

Is precies wat ik verwacht had . Snelle levering .

Zeer tevreden!

Ik heb 1 x een bestelling geplaatst en heel tevreden over het product en de levering.

Leuke accesoires snelle levering goede prijs

Goede service leuke accessoires snelle levering top

Goed product, snelle levering

Leuke mok, als cadeau gegeven. Was volgende dag al binnen.

origineel ideeën en goede service

de site staat vol met toffe dingetjes om cadeau te doen. ik had een klein probleem bij levering maar dat werd direct opgelost

Een veelzijdige webshop

Bij deze webshop is een uitgebreid assortiment te vinden. Na bestelling vindt een spoedige bezorging plaats. En de aangeschafte artikelen voldoen aan hun omschrijving

1e SunSafe case niet goed, krijg gelijk een andere! Chapeau!!!!

Zie boven!

Zo een uniek idee en geschikt voor een tandarts!

Snelle bezorging, leuk cadeau

Het relaxed[ leven 30 days challenge is een leuk origineel cadeau. De bezorging was snel binnen, niks op aan te merken dus!

Leuk ja zo voor iemand die op reis gaat

Heb het ja zo gedaan

Helemaal leuk

Snel geleverd en precies zoals omschreven

Blaast makkelijk op..... zit voortreffelijk..... en licht....dus ik de koffer mee op vakantie....

Snel, mooi product, schattige snoepjes bij geleverd

Goede levering maar veel te duur

Leuk, maar 50% van de verkoopprijs zou reëler zijn geweest.

Toffe cadeau-site met geweldige service!

Een super leuke site met echt de meest toffe producten voor elk moment, of om inspiratie op te doen. Ook een geweldige klantenservice die me goed heeft geholpen toen mijn pakketje wat vertraging had. Kortom, zeker aan te raden!

Goede kwaliteit en snelle levering

Leuk en origineel idee om te geven als bedankje.

De Grift 21

7711 EP Nieuwleusen