Bestellen en je hebt het zo in huis, niet lang wachten, de variatie in de shop is ook enorm en leuk om te winkelen

Prima webshop

Fijne site, netjes en snel bezorgd en zelfs een mini zakje snoepjes zodat het uitpakken van een cadeautje voor iemand anders, zelfs voor ons een verrassing was :)

leuk

leuk, grappig

Zeer snelle en correcte service !

Spullen gevonden die elders niet te vinden waren.

Super leuke artikelen, snelle levering. Top!

Goede kwaliteit voor een decent prijs

Een unieke mok goed geschikt voor koffie. Leuk gemaakt voor de echte liefhebber.

Leuk uniek en snel geleverd

Baasjes besteld volgende dag in huis was een kadootje en zeker goed geslaagd

Prima product

Het artikel ziet er prima uit, leuk voor een cadeautje

Werkt gewoon echt!

Met heet water kleurt hij heel helder en na het legen en vullen met kouder water kleurt hij weer zwart

geweldig

Gisteren besteld, vandaag al in huis. Ideaal wanneer het een last-minute cadeautje is.

Top service!

Wat een topservice! Ik had de Candy Grabber snoepmachine al eerder besteld voor de verjaardag van mijn zoontje, hij is maandag 8 juli 9 jaar geworden. De teleurstelling was ook erg groot toen het apparaat niet bleek te werken. Toen bleek dat ik het apparaat(ook al had ik het 2 maanden eerder besteld voor juli) toch kon terug sturen en een paar dagen later had ik alweer een nieuwe voor hem met een hand geschreven kaartje! Hij was erg blij! Top! Top! Top! Hij geniet erg nog elke dag van! Nogmaals heel erg bedankt! Wij zijn zeer tevreden klanten!

snel en goed afgehandeld

Dat alles snel en goed is afgehandeld, alles was volgende dag in huis

Cadeau was gelijk volgende dag binnen en ze was er super blij mee!! Bedankt!

Alles goed verlopen.

Wat verschrikkelijk attent om er een persoonlijk briefje bij te doen.

Vriendelijk personeel .👍🏻

De meneer die ik aan de telefoon had was vriendelijk . De andere dag had ik mijn artikel in huis . En after pay betalen . En een bedankje voor de betaling.👍🏻 Ga zo door ,en blij met mijn iPad houder . Betsie.

Snelle levering en topservice.

Gewoonweg top! Dat kleine zakje snoep is elke keer een leuke verrassing 🤭

Heel goed! (Stinkt wel een beetje)

Het zijn hele mooie onderzetters. Mooie kleuren. Ze zijn van rubber, helaas stinkt dat wel een beetje. Ik heb ze cadeau gedaan en de ontvanger was zeer positief!

Geestig!

Een heel geestig product dat ook nog van goede kwaliteit is!

Snel en goede prijs en originele dingen

Prima! Snelle goede levering. Leuk assortiment. Leuk en goed ingepakt. En... redelijke prijzen. Ik ga er de december cadeaus bestellen denk ik.

Goede ervaring,snelle leverin

Overzichtelijke website,leuke artikelen Snelle levering,goed verpakt. Blij met mijn vaasje en bestel vast vaker iets bij jullie.

Snelle levering goed product

Kwaliteit product . Snel geleverd..briefje en snoep erbij

Super goed

Snelle levering netjes verpakt

Snel, goed verpakt en precies wat ik verwacht.

Zie geen sterretje va verplicht, maar goed.

Pluspunten

Snelle levering met een persoonlijk hand geschreven kaartje, erg leuk!

De Grift 21

7711 EP Nieuwleusen