De levering voldeed volledig aan mijn bestelling, maar nu moet ik nog even afwachten of degene waarvoor de cadeaus bestemd zijn er ook blij mee is.
Hi Mia, Bedankt voor je review, fijn dat de levering naar wens was! Wij hopen dat de ontvanger ook blij is met het cadeau. Laat je het ons nog even weten? Vriendelijke groet, Ditverzinjeniet
Voor de eerste keer op de site. Zag eens andere producten in verschillende prijsklasse. Levering keurig op tijd
Thanks W!
Had niet verwacht dat het pakket de volgende dag al in huis zou zijn, maar het is ze gelukt! Wat een leuke spullen!
Hi Liz, Wat een toffe review, bedankt!
Leuk assortiment vooral als je op zoek bent naar een origineel cadeau maar de kwaliteit van sommige artikelen laat wat te wensen over zeker als je kijkt naar de forse prijs die je voor de artikelen betaald. Vandaar dat ik op 3 sterren uit kom. Als de kwaliteit hoger wordt en de prijs (iets) lager zou ik ze met gemak 5 sterren geven. EDIT: Na mijn review heeft de klantenservice contact met mij opgenomen en mij aangeboden twee andere producten uit te zoeken ter compensatie. Erg sportief! Van 3 sterren naar 3,5 aangepast.
Hi Reviewende klant, Bedankt voor het schrijven van de review. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van een product. Onze klantenservice heeft zojuist contact met je opgenomen om je verder te helpen en te zoeken naar de juiste oplossing hiervoor. Excuses voor het ongemak. Vriendelijke groet, Ditverzinjeniet
Originele beoordeling
Als je een cadeautje zoekt. Iets leuks of origineels, dan is Ditverzinjeniet een echte aanrader. Heb al vaker gescored met cadeautjes van deze website.
Thanks Hester en graag tot een volgende bestelling! :)
Snelle levering,leuke gadges, en altijd en lekkere verassing bij de bestelling.
Hi Marita, Wat een mooie review, dankjewel hiervoor!
Goeie keus, snel verzonden en netjes verpakt
Bedankt voor je leuke review Fien!
Alles goed, ingepakt en op tijd gekregen. Top!
Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen Denise! :)
Zie bovenstaande
Hi Gert, Bedankt voor deze toffe review!
Veel keuze in aparte producten die je maar zelden tegenkomt met een goede prijs. Makkelijk te bestellen / betalen en snel gratis thuisbezorgd!
Hi Albert, Bedankt voor het schrijven van deze toffe review. Hier worden wij erg blij van! Fijn dat het allemaal naar tevredenheid is verlopen :)
Snel, professioneel en verzorgd!
Hi Manuela, Bedankt voor deze positieve review!
Zeer tevreden, goede verpakking, snelle verzending, helemaal top!
Thanks Angela!
De medium surprise box besteld. Er zaten leuke dingen tussen. Niet alles was naar mijn zin maar dat heb je met een surprise box. Er zaten 9 verschillende artikelen in.
Hi Karin, Bedankt voor deze review. Fijn dat jij je mening hebt gedeeld over de mystery box! :)
Leuke, originele cadeautjes voor een goede prijs en ook de levering was snel. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Hi Esther, Bedankt voor de review. Wat leuk om te lezen dat wij nog vaker een bestelling voor jou mogen verzorgen!
Mooie lamp, voldoet aan verwachting!
Hi Toos, Bedankt voor deze mooie review. Heel veel plezier van deze toffe lamp! Ditverzinjeniet.
Nog geen 24 uur geleden mijn producten besteld en gelijk al de volgende dag geleverd. Ze komen hun afspraken na en de artikelen zijn ook nog is zorgvuldig geleverd. Ik ben er helemaal blij mee! ☺️
Hi Lieke, Bedankt voor je toffe review! Wat fijn dat je er bij mee bent :)
Goede produkten op tijd geleverd
Hi Irma, Bedankt voor het schrijven van de review!
Leuke en handige website met verrassende artikelen
Hi Richard, Fijn dat je de website als gebruiksvriendelijk ervaart! :)
De twee Chill Out Wedges die ik had besteld werden snel geleverd. Er zat een persoonlijk briefje bij van één van de medewerksters, leuk!
Bedankt voor je toffe review Klaas!
Het teckelvaasje Was heel erg leuk.
Goedemorgen Loes, Bedankt voor het schrijven van deze review. Vervelend om te lezen dat het tuincentrum aangeeft dat hier geen plantje in kan. In de productafbeeldingen is te zien dat kleine plantjes hiervoor geschikt zijn. Zojuist heeft onze klantenservice contact gezocht via telefoon en e-mail om samen tot een passende oplossing te komen. Wij kijken uit naar je reactie! Vriendelijke groet, Ditverzinjeniet.
Originele beoordeling
Het teckelvaasje Was heel erg leuk. Bij een tuinbanken gaven ze echter aan dat het onmogelijk is om hier plantjes in te houden, omdat het te ondiep is...
Leuke site, leuke gadgets, vlotte afhandeling van de bestelling!!! Zeker aan te bevelen!!
Thanks Els!
Bij Ditverzinjeniet slaag ik altijd voor een leuk cadeau of gadget. Het aanbod wordt regelmatig vernieuwd waardoor ik vaak even een kijkje neem bij de nieuw binnengekomen items. Mijn bestellingen worden altijd supersnel bezorgd!
Hi Nynke, Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Graag tot een volgende bestelling! :) Ditverzinjeniet.
Heel leuk, grappig, vrolijk en onderscheidend assortiment. Prima levering, alles keurig in orde.
leuke artikelen en vlotte, mooi verpakte levering.
Een mok voor vaderdag besteld. Deze was binnen 3 dagen binnen. Goed, stevig verpakt. Ik ben helemaal blij!
De Grift 21
7711 EP Nieuwleusen