Snel en goed

Zeer snelle levering en het product is zoals omschreven... prima dus

Zoals gewoon....................heel tevreden

Altijd leuke aparte cadeaus, ben er steeds blij mee!

Netjes en snel verzonden Leuke aparte cadeautjes Goed geslaagd

mooi artikel en snelle levering!

Had een vraag.. telefoon werd gelijk opgenomen en vraag werd uitgezocht. Had even later al mail met antwoord. Super tevreden!

Alles ging goed en snelle levering !

Hele leuke spulletjes en heel snel geleverd! Zie nog veel meer leuke kattendingen , maar moet ook op mijn portemonnee letten Dus alles in fases. En mijn man krijgt wel wat van al die kattenspullen.

Zeer snelle levering

Ik had het ontzettend snel in huis Had gevraagd als de bestelling ingepakt kon worden Is ook netjes gedaan Als het cadeau goed bevalt hoor ik nog Maar het idee werd erg gewaardeerd

Super snel en top service

Meteen een bevestiging, zelfs op zondag netjes verwerkt, binnen een paar dagen al binnen en super goed verpakt. Zelfs nog een leuk klantenbindertje erbij. Echt TOP SERVICE. Hier bestel ik zeker nog een keer

Leuke gadgets

Leuke gadgets besteld, snel en netjes geleverd

Keurige aftersales, Chapeau!

Ondanks dat wij een verkeerd bezorg adres opgeven hadden, heeft men de verzending na overleg alsnog keurig bezorgd.

De sokken zijn erg goed in de smaak gevallen. En de lichtbak vind ik helemaal geweldig

Fab

Super snelle levering en super mooi beeldje!! Echt een top bedrijf!

Super service

Een product dat ik wilde bestellen was niet op voorraad. Nadat ik een mailtje had gestuurd om te vragen wanneer het weer op voorraad was, kreeg ik regelmatig updates over de datum. Iedere keer leuke berichtjes en het was een feestje toen het weer te bestellen was. Het was een cadeautje en er kon zelfs een berichtje bij en werd zo bij de jarige bezorgd! TOP! Daarnaast heeft Ditverzinjeniet.nl ontzettend leuke dingen voor iedereen in het assortiment, leuk en verrassend!

Super snel bezorgd en prima product!

Snel en goed!

Was een geweldig succes. Fles/glaswijn gevuld met wijnhuis.

Enorm leuke boekenlegger

De verzending is altijd snel, de boekenlegger bleek erg leuk. Blij mee.

Helemaal tevreden.

Mijn bestelling was helemaal zoals te zien zoals op de foto. Zeer tevreden!

Leuk assortiment en snel geleverd

Kwam op de site terecht via een advertentie op Facebook en de site doet z'n naam eer aan. Hoe gek je t ook verzint of denkt waarom wil ik dit, ze hebben het. Bestelproces is ook erg simpel en snel geleverd, top!

Geweldiga

Zo blij dat ik het ook écht de volgende dag bezorgd kreeg. Heel goed verpakt en blij met de artikelen.

Als je eens een “ ander” cadeau wilt als normaal. Hier zijn leuke dingetjes te bestellen. Snel geleverd en het ziet er leuk uit. Ik heb de wooden cabin besteld. Helemaal tevreden

Helemaal happy met de onderzetters en de snelle levering!

De leuke onderzetters nog snel voor moederdag besteld. Waren gelukkig op tijd bezorgd.

2 blije oma's !

Moederdag was geslaagd dankzij de originele cadeaus van ditverzinjeniet. Snelle levering, volgens de belofte, zelfs in een drukke periode

2 artikelen van de 3 wilde ik niet meer, retour gezonden, vrijwel direkt geld terug. Top geregeld!

Topbedrijf!

Snel in huis en verpakt in cadeaupapier, super service!

Alles was keurig en mooi op tijd

het was volgens bestelling en goed op tijd aangekomen.

Leuk, leuk, leuk!

Ongelofelijk leuke gadgets. Als je wat leuks voor jezelf wilt kopen, iets handigs zoekt of een leuk cadeautje voor iemand wil kopen, ze hebben voor ieder wat leuks. Bijna onmogelijk om hier niet te slagen. Ze leveren snel, tot nu toe is alles wat ik heb besteld netjes de volgende dag bezorgd. Ik ben fan!!!

De Grift 21

7711 EP Nieuwleusen