Super leuk

Leuk bedacht staat gezellig en is leuk voor de afwisseling!

Super!!!

Super duidelijke site en snelle levering!!! Alles zat netjes ingepakt en de communicatie was top!! Zeker een aanrader voor originele en leuke cadeaus.

Prima geregeld

Mooi op tijd, exclusief, goed verpakt.

Leuke kado', prettige bejegening, redelijk snelle levering( 1 week).

Voor herhaling vatbaar!

TOP

leuke originele cadeau's voor elk wat wils. te gekke koele ideeën. altijd wel wat van je gading bij. TOP!!!

Leuke producten en snel geleverd

Leuke producten en snel geleverd. Goed verpakt ook zodat het compleet en gaaf bezorgt werd

Perfecte levering, product conform omschrijving op de website.

Het product was precies zoals het op de website omschreven was, de levering was super snel. Het enige dat moeizaam ging was de betaling achteraf. Dit lukte een paar keer niet via elektronische betaling. Uiteindelijk de volgende dag gelukt na een paar keer uitloggen en weer inloggen. Anders was de beoordeling een 10 geweest.

Zeer goed!

Zeer snelle levering en goede kwaliteit van de producten! :)

Heel blij met mijn bestelling en snel geleverd

Gezocht, gevonden en supersnel geleverd!

Ik was op zoek naar Cleaning Putty en vond dit op deze site. Direct besteld en supersnel geleverd!

Verrast

Wat een super leuke en originele cadeautjes!

Erg leuke producten

Goed ontvangen bij diegene die ze cadeau kregen

Snel en kwaliteit is in orde.

Goede service en snel geleverd!

Top! Erg tevreden met de service!

Prima op tijd, goed verpakt, ik had glazen besteld, en je krijgt precies wat je verwacht!

Snelle levering.

Wat ik heb besteld was net zo leuk als op de site!

Enorme keuze

Een enorme keuze in vrolijke en gekke geschenkjes. Echt voor elk wat wils om cadeau te doen of voor jezelf. Betaalbaar en tevens een vlotte levering. Uitstekende site wat mij betreft!

Leuke kadootjes en snel geleverd

Super snel geleverd. Leuke kadootjes. Aanrader.

Snelle levering, leuk kado

Zie boven.

Prima, niks negatiefs te melden

Ook ondanks de drukte bij de posterijen gewoon snel in huis en netjes verpakt, hoef ik dat zelf niet meer te doen.

Heeft me blij gemaakt

Leuke spullen, snelle levering, goede kwaliteit

tevreden

snelle levering van het juiste product

prima service en het ziet er erg leuk uit

Prima levering, door de Corona iets vertraagd, maar ik werd op de hoogte gehouden. Het was mooi verpakt en wat ik besteld had was leuker dan verwacht.

heel goed geholpen na aankoop

Ik had andere verwachtingen bij mijn aankoop en kreeg zonder commentaar mijn aankoopbedrag terug zonder dat ik deze hoefde te retourneren. Perfect!

De Grift 21

7711 EP Nieuwleusen