Snelle en goede levering!

Ik vindt de levering erg snel dat is heel fijn. Ook alles wat ik heb besteld is me nooit tegen gevallen. Goed bereikbaar als je vragen hebt. Erg goeie service!

Geweldige service, snelle levering!

Besteld en enkele dagen later werd deze al geleverd. Folies van hoge kwaliteit & blijven heel goed na het wassen!

Service is goed. Makkelijk bestellen en snel geleverd. Puntje van aandacht: ik heb bij flex stretch gezocht. Elke keer als ik een kleur had bekeken en op pijltje terug klikte, kreeg ik iets anders te zien dan de pagina die ik daarvoor had open staan. Bijvoorbeeld: ik kijk bij alle kleuren, klik een blauwe open, klik pijltje terug en dan krijg ik alleen de witte te zien ipv alle kleuren. Dit is verder geen probleem, gewoon opnieuw de zoekopdracht invoeren. kost alleen wat meer tijd.

Goede hulp vooraf in het maken van de juiste keuze

Toegankelijke, prettige klantenservice waarbij vooraf alle vragen werden beantwoord, of ik naar blogs werd doorverwezen. Hierdoor konden we de perfecte keuze maken voor sublimatieprinter en mokkenpers! Heel tevreden over de producten, die na bestelling ook nog eens heel snel werden geleverd.

Great quality

Fast and professional.

Supersnelle levering! Dat is wat je wil.

Ik bestel regelmatig en ben nog nooit teleur gesteld. Supersnelle levering, correcte info omtrent levering en leveringen altijd 100% compleet. Ga zo door!

Prima service, verzending is wel prijzig bij lage afnames.

Altijd vlot en snel geleverd

Toppers hoe snel en vlot bestellingen afgehandeld en verstuurd worden. Zoveel keuze en voorraad. Zalig om hier te winkelen :-)

Altijd goeie service

Ik bestel altijd mijn folies en nergens anders want hier zijn gewoon goeie prijzen en kwaliteit.

behulpzaam

had een probleem met software te installeren een mailtje gestuurd en dezelfde dag ben ik nog geholpen

Ik heb goede ervaringen met de shop.

De kwaliteit en de leveringen zijn prima. Het enige dat een beetje jammer is, zijn de hoge verzendkosten. Wij moeten nu telkens opsparen om aan die 75 euro te komen… Als de verzendkosten minder zouden zijn, zouden we al eens gemakkelijker wat bestellen.

supervriendelijk en behulpzaam.

Wanneer je met vragen zit wordt je steeds geholpen. ze geven goed advies en zijn supervriendelijk! producten zijn van topkwaliteit. enkel de subliflex 202 is niet echt een aanrader.

Eindelijk een folie die ik wel kan bedrukken

Goede overzichtelijke website en snelle levering

Is nog de enige leverancier waar ik bestel, ruim aanbod van kwaliteitsmerken zeer goed omschreven en zelfs een schema met de juiste instellingen voor jouw plotter of pers. Snelle levering!

Je kan er altijd terecht met al je vragen en problemen, er wordt snel op geantwoord. Supersnelle levering!

Prima bedrijf

Prima kwaliteit, snelle levering, vakkundig en vriendelijk personeel

Niet het verwachte product

Ik bestelde Cad-cut sportsfilm waarmee ik al geruime tijd werk (weliswaar via andere leveranciers). Ik had nu dringend twee kleuren nodig waardoor ik een bij transferpersshop wilde proberen. De Cad-cut sportsfilm heeft een matte finish en de flex die ik kreeg via transferpersshop had een glanzende finish. Vandaar dat ik zo goed als overtuigd ben dat ik niet het juiste artikel geleverd kreeg. De bestelling werd wel heel vlug geleverd, wat dan weer een pluspunt was.

Super snelle service

2x contact opgenomen met 2 verschillende vragen. Beide keren snel en deskundig geholpen en ook mijn bestelling was redelijk snel binnen zodat ik kon beginnen.

Vlotte behandeling

Heel duidelijke site, met toegevoegde informatie

Goede prijs kwaliteit

Als beginnende plottergebruiker is even lastig wat voor materiaal waarvoor kunnen gebruiken. Omdat ik als besteller bij een groot bedrijf alleen op factuur / rekening kan betalen heb ik langer moeten wachten op ontvangen van bestelling. Ze zijn hierdoor meer ingericht op klein gebruikers. Ook moet je betalen voor een sample kaart. Dit zou beter zij gratis aan te bieden, eventueel vanaf een bepaald aankoopbedrag. Ontvangen spullen zijn van goede kwaliteit.

Super snelle levering!

Vaste klant bij Transferpersshop.nl, Fijne klantenservice omdat vragen snel beantwoord worden. Super snelle levering!

Prima service en snelle levering

Duidelijke communicatie over de order status. Reageren snel op vragen en leveren snel en keurig verpakt. Ook prijstechnisch zeer concurrerend. Aan te bevelen webwinkel.

goede service

goede informatie , op homepage; alsmede telefonisch,

Snelle en goede service, zonder gedoe

Duidelijke website, waar je redelijk snel kan vinden wat je zoekt. En dan wordt het ook nog vrij snel verzonden. Ik bestel hier graag!

Goed, snel, en prachtige producten

Snelle levering, wat heel fijn is. Prachtige kleuren besteld!

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Transferpersshop.nl is de grootste online textieldruk productgroothandel van Nederland en België. Wij helpen startende ondernemers en professionals (door)groeien in de textieldruk- en sign-industrie. Dit doen wij vanuit ons kantoor, magazijn en showroom in Ruurlo, Gelderland. Naast dat wij al ruim 30 jaar in het vak zitten, zijn wij een echt familiebedrijf, dat vandaag de dag onder leiding staat van vader en zoon Hans en Lars Lenselink.