Goed spul en snel geleverd

Spullen zijn goed afgeleverd en werkt allemaal perfect.

Duidelijke site erg mooie producten alleen jammer van de vervoerders keuze dhl

Goede communicatie na bestelling In de winkel zelf ook super vriendelijk

Goede kwaliteit materiaal en snelle leveringen

Ik bestel graag bij transfershop omdat ze snel leveren goed advies geven als je erom vraag. 1 min puntje is de verzendt kosten. 75 euro franco is best veel voor een klein verbruiker en postNL is best een dure verzender.

super

altijd kwaliteit product en snelle levering en klant vriendelijk service als je iets moet vragen mvg alpha power gym

snel en prima

prima spullen en zeer snel geleverd een echte aanrader

Staan altijd klaar voor je

Snelle afhandeling en altijd correct verpakt

Vlotte leverancier.

Altijd snelle en correcte levering van topproducten.

Goede producten + Snelle service

Ik haal al mijn folies bij Transferpersshop, ze werken goed en komen altijd snel aan. Aanrader!

Zoals steeds, top service!

We zijn reeds enkele jaren trouwe klant bij hen en genieten steeds van hun top service! Geen enkele vraag gaan ze uit de weg en bestellingen worden steeds perfect afgehandeld.

Goeie service

Spullen worden netjes en op tijd verzonden. Bij vragen heb je snel en duidelijk antwoordt waar je ook echt wat mee kunt en niet 1 of andere chat bot waar je mee te maken krijgt.

Super service en snelle levering

Geweldige webshop, denken mee met wat je nodige hebt en leveren snel.

Uitmuntend

Goede service. Kwaliteit is uitstekend en snel geleverd

goede service, ook dienst na verkoop is ok

Altijd behulpzaam en een goede prijs/kwaliteit. Al jaren, naar alle tevredenheid, mijn vaste leverancier!

Veel producten op voorraad en snelle levering

Ideale webshop om materialen voor de Silhouette te bestellen. Chatfunctie werkt ook snel en goed, ik ben tevreden!

Elke keer weer tevreden!

Snelle levering, goede kwaliteit en zeer aangenaam contact. Een groot pluspunt vind ik de chatbox. Hier kan je altijd terecht met je vragen en deze worden naar mijn mening snel beantwoord. Dit is zeer handig voor mensen zoals ik die nog maar net gestart zijn en dus nog niet elke techniek 100% onder de knie hebben.

Top services!

Snelle en correcte levering van de goederen!

Heel tevreden

Top producten en top vekoper!

Geweldig!!!!

Prima kwaliteit

Snelle levering , goede materialen ! Top !

Snelle levering en tevreden met product

De set was snel geleverd. Een mooie plotter en een mooie hittepers en er zaten genoeg stalen bij om uit te proberen. Ik ben blij en tevreden.

Altijd goed!

Snelle levering, goede producten, en de klantenservice is vriendelijk en antwoord snel.

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.