Super service!

Had een vraag, deze werd snel, vriendelijk en deskundig beantwoord via de app. Snelle levering volgde, ik kom er graag terug om te bestellen!

Goede kwaliteit flexfolie

Top service en reageren altijd op je vragen. Ik vind alleen de verzendkosten beetje te duur

Mijn eerste aankoop verliep vlot met goede levertermijn.

Het was even zoeken naar het juiste materiaal. Naar mijn mening miste er wat meer uitleg bij de producten.

goede service

Goede service snelle levering netjes verpakt

Weer perfect.

Alles weer heel soepel geregeld. Bestelling staat klaar op de afgesproken tijd en alles klopt weer! Dank je wel.

Goed materiaal

Goed materiaal, enige “minpuntje” vind ik dat je beetje moet uitzoeken welke soort folie je net hebt. Mogelijks is het een optie om dit aan de achterkant van de “vellen” te kleven of dergelijke. Anders echte aanrader!

Al meermaals vinyl besteld. Altijd optijd en goeie qualiteit. Geen klachten

Erg tevreden!

Super blij met mijn bestelling, zeer goede kwaliteit.

Snelle levering.

Zeer goed product. Makkelijk om mee te werken Snelle levering

Snelle nette levering. Top kwaliteit

Snelle nette levering, top kwaliteit en communicatie was zeer duidelijk

Altijd top

Top Top

HEEL TOF!

De kleurenkaart maakt het heel gemaakelijke om mijn htv te kiezen. Ik ga binnenkort bestellen!

Goede service en veel vakkennis aanwezig

Na ervaringen met een ander bedrijf was ik erg enthousiast hoe het ook kan.

Zo als gewoonlijk snelle levering en super service

Vriendelijk personeel en top producten

Snelle service en vriendelijk personeel denkt graag met je mee en leggen je het nodige uit over hun producten.

Beschermhoes onderplaat

Perfecte hoezen voor mijn persplaten. Super tevreden, ze passen perfect en zijn super fijn in gebruik !!!

Snelle levering en prima prijs

Super snel geleverd en de prijs is ook goed

Producten waren geleerd volgens de aangegeven tijd en alles was in orde

Snelle service, mooie kwaliteit transferpers

Bestellen via de webshop gaat makkelijk en de levering is heel snel. Een mooie en kwalitatief product voor deze prijs.

Goede kwaliteit en super snelle levering

Al aantal keren besteld en de kwaliteit is altijd goed en de leveringen hadden we de volgende dag al in huis.

Snelle levering en bijna altijd voorraad!

De levering gaat supersnel! Snel een bericht als iets toch niet op voorraad is en een alternatief geboden kan worden. Echt tevreden met dit bedrijf!

GEWELDIG!

Transferpershop.nl is een top bedrijf!! Je wordt altijd netjes en keurig geholpen.

Top service!

Heel vlotte service! Snelle levering.

Snelle correcte levering!

Zoals we gewoon zijn was alles weer netjes afgehandeld.

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.