Eerlijke prijzen voor de klant met een snelle levertijd.

Wij bestellen altijd onze vinyl bij Transferpersshop, veruit de meest betrouwbare leverancier voor iedere startup. De levering is altijd razendsnel en de prijzen worden gepaald om zo voordelig mogelijk voor de klant te zijn.

Goed bedrijf

Als er foutje wordt gemaakt dan wordt er snel iets geregeld. Snelle levering

Super snelle levering

Correcte levering van bestelling

Goede, snelle levering, fijne producten

Het is altijd snel geleverd. Ook zijn de producten fijn in gebruik.

Fantastich!

Vanuit de luie stoel besteld en de volgende dag alweer binnen. Super snel en super makkelijk.

Snelle levering, goed product

Alles prima geregeld

goeie spullen en zeer snelle service

hadden iets snel nodig werd dezelfde dag nog bezorgd medewerker was zeer vriendelijk aan de telefoon hier gaan we zeker vaker bestellen

Goed producten en snelle levering

Duidelijkheid, kwaliteit en snelle levering

Heel goede winkel

Altijd al mijn producten ontvangen Op tijd geleverd Ze hebben Goede kwaliteit van producten

Uitstekend advies en de bestelling snel ontvangen

Via de telefoon is alles uitgebreid uitgelegd en is goed advies gegeven over welke snijplotter voor ons geschikt is.

Nog nooit slechte ervaring gehad met deze winkel

Helemaal super. Snelle verzending, goed verpakt en kwaliteits producten.

Snelle verzending

Bestellen ging eenvoudig

Top shop

Ik heb al meerdere items gekocht van het eigen merk, top kwaliteit. De levering is snel en goed verpakt. En de service dmv tips en handleiding is super handig.

Gewoon goed..

Alles wat ik bestel is super. Hele goeie kwaliteit en gemakkelijk om mee te werken.

Snelle en vriendelijke service

Bij vragen word er altijd met je mee gedacht, handig via de app!!

Uitstekende producten, ruime keuze, snelle levering

Ik bestel hier altijd mijn machines en materialen en kan niet anders zeggen dan dat ze kwaliteit leveren. Je wordt bij vragen ook zeer goed geholpen en ze leveren snel. Hier een tevreden, vaste klant!

Uitstekende producten en een ruime keuze

De producten zijn van een uitstekende kwaliteit en makkelijk te bewerken. Er is meer dan voldoende keuze om je projecten te kunnen realiseren. Ik raad wel aan om de uitgebreide CAD-CUT kleurenkaart aan te schaffen want het is handig om het product te kunnen voelen en de kleuren in het echt te zien. Ook de service je verkoop is prima. Ik had een vraag en die werd al binnen de 5 minuten beantwoord. Nu nog een rekje maken om ze te kunnen stapelen :-) dan kan ik mijn voorraad uitbreiden. Veel succes met jullie projecten!

Zeer goede ondersteuning, ook voor starters!

Thomas en Lars, hartelijk dank voor de hulp op mijn vele vragen!

Kundig en snel met goeie Service!

Ik had een bestelling die door DHL niet goed geleverd werd. Ze hebben mij dezelfde bestelling gestuurd zonder te weten waar de vorige was en zijn enorm behulpzaam geweest toen ik wilde bijbestellen! Echt heel blij mee!

Top.

Altijd snelle levering. Produkten van grote kwaliteit. Kortom alles tip top in orde,

snel en accuraat

Bestellen is makkelijk en levering snel , daarnaast zijn het fijne produkten

Steeds snel geleverd en topkwaliteit producten

Niets op aan te merken.

Toffe bende die woord houden

Bij een foute levering ( wat al eens kan voorvallen ) word alles in een mum van tijd op gelost .

Top product, levering onduidelijk

Goed product: stahls hotronix Sprint Mag digital, twee platen met hoezen en caddie 2/12 besteld, artikelen waren op voorraad, zouden meteen verzonden worden, 3/12 gemaild met vraag naar status want nog geen track en trace. 5/12 antwoord met dat het nagekeken zou worden. 6/12 opnieuw geïnformeerd en toen track en trace gekregen. 7/12 geleverd. Op zich geen probleem dat er een leveringstermijn van een aantal dagen is, communicatie kan helderder zodat er geen verkeerde verwachtingen ontstaan.

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.