Alleen maar complimenten. Zeer goed contact, snelle levering en uitstekende producten.
Hoi Kiki, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de communicatie, levering en producten. We stellen je complimenten enorm op prijs en kijken uit naar je volgende bestelling! Groeten, Jens - Transferpersshop.nl
Wanneer je online iets besteld, kan je het kort erna al afhalen op locatie. Dit is echt super en zeker als je snel iets nodig hebt. Personeel is zeer vriendelijk. Het bedrijf ziet er netjes en gestructureerd uit.
Hallo Wilma, Bedankt voor je positieve feedback! Het is fijn om te horen dat de mogelijkheid om snel af te halen je goed bevalt, en dat je de vriendelijkheid van ons personeel en de uitstraling van het bedrijf waardeert. We doen ons best om alles zo efficiënt en netjes mogelijk te regelen! Groeten, Jens - Transferpersshop.nl
I regularly buy vinyl from Transferpersshop.nl, and I’m always impressed! The quality is excellent, the colors are vibrant, and the delivery is fast. Great customer service too. Highly recommend!
Hi Alexandru, Thank you for your kind words! It’s great to hear that you’re always satisfied with the quality and vibrant colors of our vinyl, as well as our fast delivery. We appreciate your recommendation and look forward to serving you again! Best regards, Jens - Transferpersshop.nl
leveren snel en goed, maar zij ook een van de weinige leveranciers in Nederland.
Deze shop komt de afspraken na, levertijd on point en bestelling supernetjes verpakt. Heel blij mee! Mij volgende bestelling komt hier ook weer vandaan.
Hallo Karin, Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat de levertijd en de verpakking aan je verwachtingen voldoen. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We kijken ernaar uit je volgende bestelling weer te mogen verwerken. Groeten, Jens - Transferpersshop.nl
De medewerkers zijn altijd bereid om mee te denken en te adviseren, ook bij gewoon hobbymatige vragen. Ik vind het heel prettig dat ik langs kan komen om materiaal af te halen of een vraag te stellen! Ook per mail wordt er snel gereageerd en met je mee gedacht. Super!
Hoi Femke, Bedankt voor je mooie review! We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle reacties en het meedenken, zowel per mail als persoonlijk. We doen altijd ons best om je zo goed mogelijk te helpen! Groeten, Jens - Transferpersshop.nl
Goede ervaringen met dit bedrijf. Fijne uitleg en als er iets is denken ze mee met een oplossing. Snelle levering en goede kwaliteit.
Hoi Jessi, Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de uitleg, snelle levering en de kwaliteit van onze producten. We denken altijd graag mee om een passende oplossing te bieden! Groeten, Jens - Transferpersshop.nl
We bestellen zeer regelmatig materiaal bij Transferpersshop en dit gaat altijd gepaard met een goede service en materiaal van top kwaliteit!
Hoi Sander, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je steeds tevreden bent met zowel de service als de kwaliteit van ons materiaal. We blijven ons best doen om je van topkwaliteit te voorzien! Groeten, Jens - Transferpersshop.nl
De expertise en snelle beantwoording van mijn vragen is erg fijn. De levering van de producten is snel, zoals beloofd.
Hallo Joris, Bedankt voor je fijne feedback! Het is goed om te horen dat je tevreden bent met onze expertise en de snelle antwoorden op je vragen. We zijn blij dat de levering snel en zoals beloofd heeft plaatsgevonden. Groeten, Jens - Transferpersshop.nl
Uitgebreid assortiment en snelle levering.
Hoi Marcia, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat ons ruime assortiment en de snelle levering aan je verwachtingen voldoen. We waarderen je vertrouwen in ons! Groeten, Jens - Transferpersshop.nl
De producten die ik bestel worden altijd snel geleverd. Ik wordt goed op de hoogte gehouden en het klopt altijd precies.
Hallo Brenda, Dank je wel voor je feedback! We zijn blij dat je altijd snel geleverd krijgt en goed op de hoogte wordt gehouden. We streven er altijd naar om je bestelling precies naar wens te leveren. Groeten, Jens - Transferpersshop.nl
al heel wat bestellingen gedaan bij Transferpersshop.nl en altijd correct afgehandeld. Ook als je informatie nodig hebt over een aangeboden product kan je altijd via mail bij hen terrecht voor extra info, welke ze ook snel beantwoorden.
Hallo Robby, Dank je wel voor je mooie feedback! Fijn om te horen dat al je bestellingen correct zijn afgehandeld en dat je snel geholpen wordt bij je vragen. We doen altijd ons best om je snel van de juiste informatie te voorzien! Groeten, Jens - Transferpersshop.nl
kwaliteit prijs verhouding zeer goed. Kwalitatieve materialen
Hoi Jascha, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding en de kwalitatieve materialen. We stellen je waardering zeer op prijs! Groeten, Jens - Transferpersshop.nl
Ik heb al vaker besteld. Altijd goede producten tegen een goede prijs en echt perfecte kwaliteit. Levering altijd snel
Hallo Cliff, Wat fijn om te lezen dat je al meerdere keren tevreden bij ons hebt besteld! We zijn blij dat je de kwaliteit, prijs en snelle levering waardeert. Bedankt voor je vertrouwen in ons! Groeten, Jens - Transferpersshop.nl
Met transferpersshop hebben wij een betrouwbare partner voor het leveren van transfers. Kwaliteit en advies staat hoog in het vaandel. En ook niet onbelangrijk, altijd op tijd!
Beste Perry, Dank voor de feedback. We waarderen het enorm dat jullie al zo lang bij ons bestellen. Mochten er vragen zijn helpen we jullie graag op weg. Groeten, Jens - Transferpersshop.nl
Goede service, beantwoorden al je vragen snel. Ook de levering is snel, hier een tevreden klant!
Hallo Cilla, Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de snelle service en antwoorden op je vragen. Bedankt voor je vertrouwen in ons, we helpen je graag opnieuw! Groeten, Jens - Transferpersshop.nl
Na mijn bestelling had mijn klant toch nog een ander ontwerp gevraagd. De originele bestelling werd geannuleerd en ik plaatste vlot een nieuw order. De terugbetaling van het eerste order vond snel plaats. Bedankt voor de fijne service.
Hoi Aurelie, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de terugbetaling snel was en dat het aanpassen van de bestelling vlot verliep. We zijn blij dat je tevreden bent met onze service! Groeten, Jens - Transferpersshop.nl
Makkelijk bestellen, snelle levering, ruim assortiment
Hoi Pauline, Dank je wel voor je positieve woorden! We doen ons best om het bestelproces zo makkelijk mogelijk te maken en zorgen voor een snelle levering en een breed assortiment. Leuk om te horen dat het goed is bevallen! Groeten, Jens - Transferpersshop.nl
Alles goed en makkelijk terug te vinden op te website waardoor bestellen al gemakkelijk verloopt. Prijs kwaliteit staat met elkaar in verbinding. En een uiterst snelle bezorging. Binnen 48 uur had ik de bestelling in binnen. Blije ondernemer is een blije klant!
Hallo Debbie Koning Bastiaan, Fijn om te horen dat je onze website gebruiksvriendelijk vond en dat de prijs-kwaliteitverhouding klopt! We zijn blij dat je bestelling snel is bezorgd en dat je als ondernemer tevreden bent. Bedankt voor je positieve feedback! Groeten, Jens - Transferpersshop.nl
Goede producten en snelle service!
Hoi Anique, Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de producten en onze snelle service. Groeten, Jens - Transferpersshop.nl
Goede service en snelle levering. Helaas ontbrak er wat aan van mijn bestelling bij binnenkomst. Contact op genomen via de mail, dit werd snel beantwoord en het ontbrekende artikel werd snel nagezonden! Helemaal super!
Hallo Tamara, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de service en snelle levering! We snappen dat het vervelend is dat er iets ontbrak, maar we zijn blij dat we dit snel voor je konden oplossen. Bedankt voor je begrip! Groeten, Jens - Transferpersshop.nl
Ik ben al enkele jaren klant bij hen en steeds zijn mijn bestellingen dik in orde. Kwalitatieve producten en zeer kundige uitleg.
Hoi Nico, Dank je wel voor je mooie feedback! We zijn blij dat je al jaren een tevreden klant bent en dat onze producten en uitleg aan je verwachtingen voldoen. We waarderen je vertrouwen in ons! Groeten, Jens - Transferpersshop.nl
Al een aantal keer besteld en altijd alles netjes op tijd geleverd. 1x iets kapot binnen gekregen en is direct opgelost.
Hoi Michael, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je altijd tevreden bent met de tijdige levering. We begrijpen dat het vervelend is als er iets kapot aankomt, maar het is fijn dat we het snel voor je konden oplossen. Bedankt voor je begrip! Groeten, Jens - Transferpersshop.nl
Super snel bezorgd (alleen de bezorgdienst luisterde niet naar mijn wensen). Alles netjes verpakt en perfect voor wat ik wilde!
Beste Chanine, Dank voor je feedback. Mocht je tegen problemen aanlopen met het bezorgen van jouw bestellingen, neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag mee om te bepalen hoe we de materialen alsnog zo snel mogelijk bij je geleverd krijgen. Groet, Jens, Transferpersshop.nl
Snelle verzending
Hallo Kyra, Super dat je de snelle verzending hebt ervaren zoals gewenst! Bedankt voor je positieve woorden. Groeten, Jens - Transferpersshop.nl
Spoorstraat 17
7261 AE Ruurlo
Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.