Vlotte service met persoonlijke aandacht!

Wij bestellen geregeld producten bij TPS. Bij vragen helpen ze snel. Daarnaast hebben ze een handige kennisbank. Goede persoonlijke service; al met al top!

Goed materiaal, vlotte levering

Goeie kwaliteit materialen en apparatuur, vlotte levering en veel info op de site. Snel bereikbaar bij vragen

goede service, snelle levering

Snelle levertijd!

Uitstekende ervaring en snelle levering

Prima service en op volgens plan geleverd

Tot nu enkel positieve ervaringen met transferschop. Duidelijke beschrijving van de producten en geleverd volgens afspraken.

Snelle service, duidelijk site

Super snelle levering en producten

Snelle levering en goede producten

Erg snelle levering en goede contact service met Lars

Fijne partner

Klein bestellinkje geplaatst, even iets nodig, werd ook weer snel en correct geleverd.

Heel tevreden

Snelle levering Netjes verpakt en wat ik helemaal top vind de ongeloofelijke keuze in producten met de uitleg over gebruik en temperaturen die steeds terug te vinden zijn op de website en het you tube kanaal met de vele filmjes Mijn creative hartje is heel blij

Zeer goede en vriendelijke dienstverlening

Zoals altijd een prettige partner om mee samen te werken. Super vriendelijk en snel met reageren op vragen over producten.

Prima producten

Mooie kwaliteit producten, snelle leveringen, geweldig!

De producten die ik heb besteld zijn van top kwaliteit, daarnaast was het de volgende dag al in huis. Ik ben zeer tevreden en zal hier nog veel vaker gaan bestellen.

Set TPS onderplaten

Door gebruik te maken van verschillenden TPS onderplaten wordt het bedrukken een stuk eenvoudiger. Helaas moet voor het wisselen van de onderplaten de beschermhoes verwijderd worden zodat je bij de twee inbusboutjes kan komen.

super fijne winkel

Fijne winkel met goede uitleg over de producten. Bij elk folie krijg je een duidelijke uitleg over het gebruik. De spullen worden super snel geleverd.

Heel snelle levering van kwaliteitsvol materiaal!

Ik bestel echt graag bij transferpersshop! Nog nooit problemen gehad. Deze keer was de verpakking beschadigd geraakt tijdens het transport, waarbij een item stuk was gegaan. Heel vlot de klantendienst kunnen bereiken via whatsapp, en meteen opgelost, ze stuurden een nieuw exemplaar op. Wederom, heel tevreden van de service!

Ik had de volgende dag mijn bestelling al in huis. Top!

Snelle afhandeling en goed bereikbaar

Een snelle service en goed bereikbaar voor vragen.

Peefect

De kwaliteit van de mokken zijn goed. Ben er blij mij.

Super snelle service!

Snel met een fijne service

Via de app altijd vlot overleg en antwoord op vragen. Levering correct en snel

Snelle levering !

Vlotte afhandeling voor zowel grote als kleine bestellingen. Snel verstuurd zodat je zelf geen grote voorraad moet hebben.

Snelle levering, maar korte reacties via e-mail. Ik zocht advies over een nieuwe plotter, deze werd kort beantwoord. De leveringen van de materialen: wordt goed verpakt en de statusupdates van de bestelling worden duidelijk gemaild.

Prima geholpen, snelle reactie

Prima geholpen, snelle reactie

Geweldig, erg vriendelijk!

Behulpzaam en meedenkend.

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Transferpersshop.nl is de grootste online textieldruk productgroothandel van Nederland en België. Wij helpen startende ondernemers en professionals (door)groeien in de textieldruk- en sign-industrie. Dit doen wij vanuit ons kantoor, magazijn en showroom in Ruurlo, Gelderland. Naast dat wij al ruim 30 jaar in het vak zitten, zijn wij een echt familiebedrijf, dat vandaag de dag onder leiding staat van vader en zoon Hans en Lars Lenselink.