blij

Blij met de folies! Super service en kwaliteit

Snelle levering en ze staan telefonisch goed te hulp bij allerlei soorten vragen wat je maar hebt.

Goede snelle levering van producten

goede service

goede snelle service , bij vragen meteen goede communicatie

Goede levering

Goede levering en duidelijk stalenboek

Snelle levering & goede prijzen

Snelle levering. Spullen goed verpakt en de prijzen zijn in verhouding.

Goed product

Alleen geen gratis retour

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering van kwalitatieve producten. Niet de goedkoopste maar liever dit dan dat de producten niet zijn wat je verwacht.

Goed!

Als je vragen hebt, je kunt ze alles vragen. Ze denken met je mee en er werkt vriendelijk personeel.

Top. Goede service.

Blij met TPS als leverancier van mijn eerste investeringen. Ze bieden goede service en helpen je graag verder. Geen problemen ondervonden.

Super snelle levering, en mooi materiaal

Ik heb al een aantal keer besteld bij de transferpersshop. Tot nu toe elke keer een snelle levering en de kwaliteit van het materiaal is erg goed!

Snel en netjes geleverd

Zeer correct en snel!

Wij hebben hier reeds enkele malen besteld. Elke keer zijn de goederen snel, correct en ook nog eens goed verpakt geleverd. Topbedrijf om mee samen te werken!

Goede en deskundige service

Snel antwoord op mijn vragen en ook redelijk snel mijn bestelde product in huis

Fantastische producten.

Fantastische producten, werken heel vlot en goede kwaliteit. Snelle en vlotte service.

Mooie producten tegen goede prijs

Goed advies. Producten zijn goede kwaliteit. Goed verpakt voor verzending.

Balen

Wou een pers ( ruim drie weken daarvoor gekocht; niet gebruikt en zelfs niet uit de doos geweest ) omruilen voor een andere, duurdere pers maar werd geweigerd. Jammer. Bestelling wel twee dagen later in goede orde ontvangen.

Super. Snel geleverd en veel keus

Geen enkele aanmerking op mijn bestelling. goed advies, snel geleverd en goede kwaliteit

altijd heel correct en goede service

Alles loopt steeds heel correct en vlot

Gewoon heel goed

Snelle en hele goede service! Producten heel fijn om mee te werken!

Kan niet beter!

Heb een hele goeie ervaring met Transferpersshop. Altijd goed geholpen als je vragen hebt en bestellingen komen optijd. Als ze iets niet op voorraad hebben dan kan je aangeven dat je een mail wilt ontvangen als het weer te bestellen is. Top service gewoon!

Bestelling heel goed verpakt en snel geleverd.

Topservice

Snelle levering en zelfs na een klein foutje (verkeerde kleur folie) wordt dit onmiddellijk rechtgezet met een zeer snelle nalevering. De dag nadien lag de nazending al in de bus.

Goed contact envriendelijk

Ondanks de vertraging, altijd netjes en vriendelijk de spullen geleverd

Snelle en goede levering!

Ik vindt de levering erg snel dat is heel fijn. Ook alles wat ik heb besteld is me nooit tegen gevallen. Goed bereikbaar als je vragen hebt. Erg goeie service!

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Transferpersshop.nl is de grootste online textieldruk productgroothandel van Nederland en België. Wij helpen startende ondernemers en professionals (door)groeien in de textieldruk- en sign-industrie. Dit doen wij vanuit ons kantoor, magazijn en showroom in Ruurlo, Gelderland. Naast dat wij al ruim 30 jaar in het vak zitten, zijn wij een echt familiebedrijf, dat vandaag de dag onder leiding staat van vader en zoon Hans en Lars Lenselink.