Een positieve ervaring.

Mijn bestelde pakket was perfect in orde. En werd afgeleverd op het afgesproken tijdstip.

Leuke webshop

Keuze van de artikelen waren genoeg Bestellen verliep perfect Levering prima en goed verpakt Schoenen waren van goede kwaliteit Dus erg tevreden

Super.

Super snelle levering. Fijne slipper voor moeilijke voeten.

Positief

Positief snel geleverd

Tevreden

Snelle bezorging, goede retournering, mooie kwaliteit.

Prima geregeld

Schande dat ik retour moet betalen

Ik bestel onmiddellijk een ander paar en moet dan verzendkosten én retour betalen

Grote keuze, en snelle levering

Veel keuze en snelle levering. Prima prijs.

Direct antwoordt op een vraag en snelle levering.

Duidelijk website, snelle levering. Alleen retourneren ging niet helemaal goed. Volgens de helpdesk en de site kun je de schoenen terugbrengen in elke aangesloten winkel alleen de winkel waar wij zijn geweest wisten ze er geen raad mee en konden we alles weer mee naar huis nemen. Uiteindelijk hebben het retour gestuurd via de post.

Makkelijke site voor moeilijke voet

Ik ben zeer blij met Topshoe! Door mijn afwijkende breedtemaat heb ik tóch een duidelijk overzicht van schoenen waaruit ik dan wél kan kiezen. Ook de levering (snel), verpakking en communicatie over de betaling en levering zijn prima.

Heel goed !!!

Prima service.

Snelle levering van een topprodukt

Snelle levering Mooie schoenen en een prima prijs

Altijd tevrede

Altijd nette levering.

Snelle levering , fijn winkelen met mijn grote damesmaat

Met damesmaat 43 en wijdte H is het soms best lastig om passende schoenen te vinden. Ik kom toch vaak bij Topshoes uit

Snelle verzending en leuke schoenen

Alles ging zoals verwacht en gehoopt

Top zaak

Schoenen te groot, geretourneerd en met twee dagen het geld teruggestort.

makkelijk en snel schoenen bestellen

Je kunt op de site makkelijk en snel zoeken naar de schoenen waar je naar op zoek ben. Informatie die bij de schoenen staat is duidelijk

Dit zou ik zó wéér doen!

Altijd fijn wanneer de levering snel en probleemloos verloopt. Ook een zeer verzorgde verpakking en goede retourregeling, die ik overigens niet heb hoeven gebruiken

Juiste maat en snel geleverd

Gewoon zo als het hoort

Schoenen besteld, prachtige schoenen , helaas te smal, snel terug gestuurd ,snel bericht terug ontvangen, gewoon zoals het hoort vr groet Nel Rossen

Goede levering van schoenen, mooie prijzen.

Altijd tevreden

Veel keuze, makkelijk zoeken

Zoeken naar enkellaarsjes voor brede voeten was op jullie website succesvol, ik kon zelfs kiezen uit meerdere modellen. Ook snel verzonden. Positieve ervaring!

Goede services

Snel eerlijk en goed.