Prima verzorgd

Binnen 2 dagen bezorgd

Snelle bezorging

In een paar muisklikken nieuwe schoenen thuis bezorgd. Goed geregeld!

Snelle levering! Ook de retourartikelen worden snel verwerkt!

Verkeerde levering

Helaas kreeg ik totaal andere schoenen geleverd dan ik had besteld. Zat wel netjes een terug stuur label in de verpakking. En terug sturen is gratis. Maar veel tijd mee kwijt en geen schoenen.

Alles zoals verwacht, uitstekend!

Goede service en betrouwbaar!

Verschillende items besteld en gekocht, goede service en betrouwbaar

Snelle verzending, fijne schoenen!

Ik koop vaker Floris van Bommel hier, zij schoenen die altijd goed zijn, en hier vaak nét wat scherper/lager geprijsd zijn dan elders. Aanrader

Snelle levering goede schoenen

Snelle levering van goed product

Top Shop

Goed assortiment, duidelijke foto’s en omschrijving, snelle levering

Formidabel

Snelle en correcte levering.

Zoals het moet!

Prima.helaas laarsjes te krap

Prima webshop

Mijn eerste kennismaking met TopShoe.nl is heel goed bevallen. Helaas heb ik de gekochte artikelen wel geretourneerd, maar dat wil niet zeggen dat ik niet nog een keer ga bestellen.

Snelle bezorging

Volgende dag bezorgd. Schoenen voor mijn kleindochter waren helaas aan de kleine kant en moesten retour.

Mooie sloffen

Mooie sloffen maar niet blij dat ze bij de voordeur zijn gezet waar mijn schoonvader van 89 nooit komt....

Fantastisch!!

Snelle levering, prima schoenen. Alles vlot geregeld.

Slechte 1e ervaring!

De bestelde enkellaarsjes (€250=) waren niet gelijk in schacht hoogte en breedte. Zelfde dag geretourneerd. Na 14 dagen nog geen bedrag retour. Gebeld met de klantenservice, gingen er achteraan. Na weer 4 dagen wachten nogmaals telefonisch contact gehad, weer werd beloofd om er op toe te zien dat het bedrag direct op mijn rekening kwam te staan. Uiteindelijk stond na 21 dagen het bedrag weer op mijn rekening. Niet netjes Topschoe!!

Mooie schoenen, snelle levering

Laarzen als op foto. Mooie prijs, snelle levering. Enige minpuntje vind ik de aangegeven maten. Ik moet zoeken wat mijn maat nu is: 4, 5 of 6.

Uistekende bestelling

Op tijd en in goede staat bezorgd produkt was geheel naar wens

Fijne webshop

Fijne webshop, overzichtelijk en goede service. Snelle verzending.

Uitmuntend

de juiste maat, kleur en merk. Vlotte bezorging

Snel en goed

Snel verzonden, prachtige schoenen

Schoenen keurig in orde, pakket bezorgd bij post.nl punt

Duurde een paar dagen voordat de schoenen afgeleverd waren, voor mij prima.

Ik kreeg de schoenen snel en netjes thuis

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein