Correct!

Alles was naar wens!

Goede en snelle levering

Prima service.

Prima service, snel in huis als je het besteld en keurig verpakt.

Zeer tevreden snelle service

Top ervaring en snelle levering.

Snelle levering en zonder gedoe en met retoursticket weer terug te sturen als het product niet voldoet!

Gebruikte schoenen

Ik kreeg gewoon gebruikte schoenen binnen . Als je online besteld verwacht je nieuwe schoenen en niet die van een winkel die gepast wordt. Op de foto zie je zilveren randjes nou dat was ook totaal anders .. en ook geen al te snelle levering . Ik zou niet meer bestellen

Door samenwerkende schoenhandels goed assortiment, duidelijke website, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering

Top,service

Snel en goed!!

Quick and easy

Very easy purchasing experience, very quick delivery. Nice price reduction in outlet too :)

Snel en keurig geleverd maar retourzenen was onduidelijk.

Snel en keurig geleverd, maar retourzenden was wat onduidelijk met bijgeleverde retourbon. Moest naar een heel ander adres,.zonder kenmerk van Topshoe.

Snelle levering en snelle afhandeling van retouren.

Fijn product en goede service

Mijn bestelde product was op voorraad dus snel geleverd. Precies zoals ik had verwacht, keurig op tijd en duidelijk gecommuniceerd. Prijs / kwaliteit was ook helemaal goed.

Afspraak nagekomen

Heldere website, goede service

Bestelling snel geleverd

Snel geleverd en de schoenen passen perfect

Vooral heel snel met leveren en terugbetalen

Wij kopen schoenen alleen nog maar via TopShoe. Wij weten welk merk we willen. Laten 2 paar komen en kiezen dan. Vaak is dat binnen 1 week helemaal rond.

Eindelijk mn fabuleus fabs gevonden

Prima georganiseerd

Veilig schoenen kopen, door heel Nederland.. snel en correct.

Vlot afgehandeld alles

Alles ging heel goed, bestelling plaatsen 2 paar laarsjes, 1 paar gehouden andere terug, vlot geld teruggestuurd

snel bekwaam en duidelijk

gewoon snel en vakkundige service, alles duidelijk ook retour sturen!

Goede ervaring

Er werd geen e-mail met tracking nummer gestuurd, daarom een ster minder. Voor de rest heel goed.

heel prettig

niet geslaagd maar ga weer kijken op topshoes

Hoe het op de website is uitgelegd is het gegaan. Duidelijk

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein