Goede ervaring

Er werd geen e-mail met tracking nummer gestuurd, daarom een ster minder. Voor de rest heel goed.

heel prettig

niet geslaagd maar ga weer kijken op topshoes

Hoe het op de website is uitgelegd is het gegaan. Duidelijk

keurig, netjes en snel

Het pakje is snel verzonden. Netjes ingepakt. De doos zag er keurig uit en de schoenen waren de juiste kleur en maat.

Flexibel en steunt kleine ondernemers

Verkeerde maat voor mijn verjaardag gekregen maar termijn voor retourneren was net een dag verstreken. Gelukkig stelde de verkoper zich flexibel op. Nu heb ik de juiste maat. Bedankt.

ik ben overdonderd door het superwerkende mensen,

Bestelling van 2 paar Wolky,s met twee verschillende maten en kleuren. Nadat bestelling is opgenomen wordt eerst door Post .NL. levering op woensdag aangegeven. Uiteindelijk nog een dag eerder wat beter uitkomt. Schoenen die te groot waren dezelfde dag geroutineerd, en na 3 dagen bedrag terug op rekening. Super bedankt. Zo fijn in deze moeilijke tijden en ook omdat de schoenwinkels deze periode alleen maar half hoge of hoge Wolky,s heeft. Nogmaals SUPER BEDANKT. Nelly Regelink Terborg

Gewoon goed

Geleverd zoals omschreven

ok, maar produkt veel te smal van leest; kreeg pijn aan de voeten. geretourneerd.

Snelle levering, maar niet tevreden over artikel. Vermelding voetbreedte van schoenen op website zou enorm schelen.

Redelijk snel bezorgd. Heldere communicatie. Mogelijkheid om op een postnl punt te bezorgen. Top

Geweldig netjes!

Ik hoef er verder niets aan toe te voegen.

Geweldige afhandeling!!

Super snel een zaak gevonden die de schoenen op voorraad en nog diezelfde dag verzonden. Doordat Post NL het super druk had zijn ze een dag later dan afgesproken bezorgd. Het zijn ontzettend fijne schoenen!!!'

Top =TopShoe

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen en snel geleverd. Heel goede service!

Topshoe is een betrouwbare schoenenwinkel online. Niet de 1ste kwer dat ik bestel. Soms aangenaam afgeprijsd bv laatste maat van toch gangbare schoen. Toppie

Duidelijke site en prima prijs

Topkwaliteit !

Evenals voorgaande keren ook nu weer vlotte levering en zorgvuldige verpakking van de schoenen. Product voldoet ook aan alle verwachtingen.

teleurgesteld

Ik kocht leren slippers maat 43 voor de verjaardag van mijn man. Slippers nummer 42 zijn aangekomen. Ik heb deze fout doorgestuurd en ze hebben niet gereageerd.

Knudde

Nog niet afgeleverd!

Blij met mijn nieuwe schoenen!

Snel en keurig geleverd

In de afgelopen jaren heb ik al diverse keren bestellingen geplaatst bij Top Shoe, tot nog toe ben ik nog steeds zeer tevreden!.

Perfecte snelle levering.

Product was in 2 dagen vanuit het uiterste noorden geleverd naar het diepe zuiden. En de schoenen had ik zelf uitgezocht, dus wist wat ik kon verwachten.

Keurig verpakt en snel bezorgd TOP

Goed en snel geregeld top

De tweede keer dat ik bij jullie heb Besteld.prima passen goed .maak vast weer gebruik er van

Helaas niet goed.

Ik had zwarte footnotes laarsjes besteld, op de rekening staan ze ook zo vermeld maar ik kreeg grijze. Een telefoontje naar de leverancier zegt mij; de zwarte waren er niet meer. De voorraad op jullie website klopt niet. Jammer. Groetjes, Yvonne Oonincx

Top service!

Snelle levering.