zeer snel geleverd !

We hebben al meerdere keren bij TopShoe besteld en tot nu toe altijd snel geleverd wat we bestellen .

Heel goed.

Snel en goed geleverd,mooie laarsjes.

OK

Deze schoenen heb ik vroeger om de twee jaar gekocht en liep ze dan stuk, zo heerlijk zaten ze. Dit keer lijkt het alsof de hak hoger is, dan ik gewend ben. Ook mijn kleine teentje schuurt tegen de zijkant. Even getwijfeld, maar wil toch dat het helemaal goed zit. Om die reden heb ik het terug gestuurd. Het pakket was goed verpakt. Duidelijke aanwijzingen erbij hoe het teruggestuurd moet worden. Hierover tevreden.

Toeval.

Ik was zomaar even aan het neuzen in de collectie. Toevallig zag ik een leuke aanbieding van mijn favoriete schoenenmerk. En ook nog eens verkrijgbaar in mijn maat. Hoe fijn is dat!

Snelle levering. Passen perfect.

correcte afhandeling

1e zending verkeerde maat. Teruggebracht naar de winkel en andere schoenen uitgezocht. Hierop ontving ik snel een mail met de het bericht dat geld terug gestort zou worden. De volgende bestelling goed ontvangen.

Zeer snelle levering en ben tevreden met het product TOP

Voor de eerste keer iets bij Topshoe besteld, verliep goed.

Bij de Topshoe kun je op een eenvoudige manier shoppen. De bestelling is niet direct de volgende dag in huis, omdat er weleens meerdere winkels bij betrokken zijn. Maar dat is geen probleem.

Snelle levering van een topproduct

Ik had via TopShoe een paar schoenen besteld en had ze de volgende dag al binnen, in de originele verpakking en keurig verpakt. Heldere website, prima afhandeling, dik tevreden. Dit was mijn tweede bestelling via TopShoe, de eerste is ook vlekkeloos verlopen.

Goede merkschoenen, eenvoudig en snel thuis

Prima service op merkschoenen, eenvoudig en snel thuis.

super levering

Snelle levering van de Ecco schoen.

Retourneren

De levering ging op zich best snel. Prima. Heb de schoenen na een dag geretourneerd op de manier zoals aangegeven. Ik had al wel betaald via iDeal. Het pakket is afgeleverd op het retouradres maar ik heb nog steeds mijn geld niet terug. Ook geen enkel bericht gekregen. Niet netjes. Dus totdat ik mijn geld terug ben ben ik niet echt tevreden.

Ervaring met Top Shoe is erg goed. Communicatie is duidelijk en overzichtelijk. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Volgende x koop ik zeker weer bij Top Shoe,

Goede prijs, snelle levering en vooral fijn de breedte maat.

Prachtige laars gekocht.

Echter.. ik dacht dat het een smalle schacht had... bleek het toch nog te wijd te zijn. Ik heb het zelf smaller later maken, wat natuurlijk weer extra kosten met zich mee brengt. Dit was jammer. Ik raad TopShoe niet aan voor mensen met smallen kuiten.

Je krijgt de bestelling op afgesproken tijd.

Zeker tevreden

Bleek verkeerde maat. Na terugsturen bericht geld terug op rekening. Dat was ook direct zo. Opnieuw in de goede maat besteld ik ben blij met deze schoenen apart, modieus, mooi materiaal..en ze zitten goed! Goed service dus!

super !!!!

EEN HELE GOEDE ORGANIZATIE BEDANKT

Oke

Geen trajecten trace gekregen van de schoenenzaak. Bezorging was redelijk snel.

Snel geleverd, prima!

Snelle afwerking. Ik wist welke schoenen ik wilde en de maat. alles in een keer goed.

goed direct

Fraaie schoen maar probleem met instaphoogte

Schoen voor mij te laag op de wreef waardoor instap bijna niet mogelijk.

Netjes en snel, vriendelijk contact en oplossingsgericht

Schoenen snel geleverd. Vriendelijk contact en klantgericht.

Prima, schoenen besteld en de volgende dag keurig ontvangen

Prima, schoenen besteld en de volgende dag keurig ontvangen