Prima kom graag terug

Heel goed tot de volgende bestelling

Bestelproces verliep vlot en schoenen snel ontvangen. Helaas pasten de schoenen niet,dus retour gestuurd. Ook het retourproces en terugbetalen verliepen zeer snel.

Mooie duidelijk website Snelle levering Klantenservice is goed te bereiken, vriendelijk geholpen Retour wordt snel verwerkt

Service is top!,

Bestelling is vlot geleverd. Mooie schoenen. Blij mee.

Fijn bedrijf

Netjes op tijd ook. Met bezorging En ook met retourneren terug zetten vr gr C kortekaas

Eén grote teleurstelling

Aangezien ik slecht te been ben, betaal ik om de schoenen thuis te laten leveren, doch Post Nl stuurde ze toch naar een postpunt. Ik neem contact op met jullie klantendienst. Die willen persé dat ik het pakje ga afhalen in het postpunt, wat ik dus niet kan. Ze zeggen mij dat ze terug naar TopShoe worden gestuurd en ik mijn geld dat zal terugkrijgen. Ik stuur een bericht of ze de schoenen opnieuw willen sturen als ze toekomen bij hen. Doch dat is voor hun niet mogelijk. Ik heb de schoenen op een andere site besteld en die zijn wel toegekomen. Op diezelfde dag was er ook een pakje van Bol.Com naar het postpunt gebracht. Ik heb ook met hen contact opgenomen. Zij hebben mij de bestelling opnieuw gestuurd, vooraleer ze het artikel terug hadden. Dat noem ik pas een service!

Snelle en correcte afhandeling. Tevens bij retourneren.

Teleurgesteld, bedrogen ‘ geldwolven’

Totaal geen vertrouwen in de zaak. De rechterlaars is vaker gepast ( vermoed ik) en vertoont plooien. De prijs is de duurtste die ik heb betaald in vergelijking met andere sites. Tot €57 duurder…Bijgevolg durf ik mijn schoenen, die te groot zijn, niet eens terugsturen uit schrik het betaalde saldo van €189 niet teruggestort te krijgen. Vanuit België is het retourneren op eigen initiatief en kosten. Wat als… Ik bestel nooit nog iets bij Topshoe

pakje werd aan de deur gezet

mijn pakje werd afgeleverd terwijl ik niet thuis was, ik kreeg wel een bericht van de aflevering maar toen ik thuis kwam stond het gewoon aan de deur in de regen, ik had liever gehad dat het ofwel bij de buren of een afhaalpunt werd gebracht want een paar sneakers van 250 euro zie ik niet graag onbewaakt achtergelaten

Precies wat ik ervan verwachtte

Prima! Mooie schoenen en snelle levering!

Fijn winkelen met topshoe

Bestellen en betalen gaat makkelijk!

Tevreden

Ben altijd erg tevreden over TopShoe. Alle merken, alle collecties, snelle verzending en belangrijkste; je ondersteund de winkelier. Dus voor mij altijd TopShoe in plaats van een aantal winkels afrijden en dan nog niet naar mijn zin geslaagd omdat ze net mijn maat niet hebben of niet een kleur die me bevalt.

Groot en gevarieerd aanbod en makkelijk te bestellen

Omdat een groot aantal schoenwinkels met hun aanbod te doorzoeken is zul je vrijwel altijd de schoen van je keuze kunnen vinden. Het bestellen is eenvoudig en de levering van de door mij bestelde schoenen verliep snel.

Snel geleverd, retour snel afgehandeld

De schoenen zaten helaas niet lekker dus hup, weer retour. Dat was snel afgehandeld en het geld stond in no time weer op de rekening. Goed bezig!

Meerdere schoenenwinkels in één, handig!

Je hoeft niet eindeloos te zoeken, topshoe heeft veel comfortschoenen doordat er 90 winkels in het hele land bij aangesloten zijn. Snelle levering ook.

2 paar schoenen had ik bestelt om te kijken welke het beste paste, nadat ik een paar had terug gestuurd , had ik ook snel m'n geld weer terug. Echt netjes geregeld

Schoenen goed maar verkeerde kleur

Had dringend nieuw schoenen nodig voor mijn werk. Wilde dezelfde die ik hoervoor had. Gelukkig hier nog op voorraad in kleur blauw. Maar werden geleverd in antraciet. Heb ze gehouden omdat ik niet langer kon wachten. Toch wat dubbel gevoel.... jammer

Toppers, binnen een dag waren de schoenen binnen.

Prima prima, super snel geleverd.

Prachtige laarzen

Dit keer hebben ze de juiste laarzen op gestuurd, vorige keer was het helemaal mis gegaan …

Duurde erg lang voor ik ze had, maar dat kwam door post.nl

Heel fijn bedrijf. Retouren worden snel verwerkt.

Snelle verzending

Snel verzonden en goede cummunicatie.

Mooi website, genoeg aanbod. De levering duurde bij mij nog al lang. Mail gestuurd, gelijk antwoord...top!

Heel tevreden

Goede verzending. Alles is prima

Correct snel en goed afgewikkeld

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein