TopShoe komt maakt de bestelling waar

TopShoe heeft een mooie site met een groot assortiment aan merk schoenen voor billijke prijzen. Mijn merk zat er ook bij maar helaas iets te klein. De retourzending is goed verlopen.

Top levering en service

Accuraat en keurig netjes geleverd! Na retourzending met dezelfde accuratesse alles afgehandeld binnen afzienbare tijd. Top tevreden!!

Snel besteld

Snel besteld. Ik heb ruim op tijd besteld en rekening gehouden met extra levertijd. Post.NL was inderdaad traag met levering, dit is dus niet te wijten aan Topshoe. Prima service

ruime keuze

ruime keuze en soms ook goedkoper dan bij andere winkels. snelle en netter levering

Snelle levering en zorgvuldig

Levering ging snel en goed. Helaas voor mij waren de sandalen te klein dus retour gezonden. Binnen een dag mijn geld retour ontvangen! Heel netjes

Perfect zeker weer

Perfect zal zeker weer een keer bestellen

Prima snelle levering

Goed product voor een redelijke prijs,netjes geleverd..

Fijne webshop

Goede schoenen. Snel geleverd en eventueel retourneren is ook geen probleem.

uitstekende klantenservice

Erg blij met mijn aankoop en de klantenservice is zoals het hoort klantgericht en zeer vriendelijk en behulpzaam.

Ik was bij verrast

Dit was ik vanwege de ronding van de schoenen, maar ze lopen geweldig Blij mee

Nette service

Sandalen waren makkelijk te bestellen. De verzending was ook prima bezorgd bij het afhaalpunt. En sandalen zitten goed. Niets aan op te merken.

Prima verlopen :-)

Bestelde schoenen binnen een paar dagen geleverd, helemaal goed.

Hele goede service

Ze denken met je mee en nemen op voorhand persoonlijk contact met je op als iets wat langer duurt of als er iets onduidelijk is.

Goed.

Goed.

geweldige schoenen.

Mijn man had zeer pijnlijke voeten, loopt nu fantastisch zonder pijn.

Uitstekend!

Wat een top bedrijf. Bestelling geplaatst volgende dag geleverd. Helaas weer retour gestuurd, en binnen een paar dagen was het geld terug gestort.

Duidelijke site, snelle levering.

Duidelijke site, snelle levering.

Goede klantenservice

Duidelijk, overzichtelijk, klantgericht

Prima service!

Ik heb de sandalen goed ontvangen en zij pasten prima omdat ik de maat en de omvang al wist van eerdere Durea sandalen.

Duidelijke site, snelle levering!

Duidelijke site, snelle levering en goede service!

zeer goed en snel geleverd

De schoenen waren zeer goed en snel geleverd, tegen een mooi e prijs, goed verpakt. ben dus tot nu toe zeer tevreden.

Prima service en probleem oplossing

We hadden een paar Xensibles schoenen gekocht tegen een speciale prijs. Toen de schoenen afgeleverd werden, zat in een van de schoenen een oranje sticker met een nog lagere prijs als we betaald hadden. Na een telefoon gesprek met de desbetreffende zaak heeft hij alsnog beloofd het teveel betaalde bedrag op onze rekening terug te storten. Dat is pas service.

Wat veel keuze.

Verbaasd over de grote keuze in schoenen en merken, fantastisch. Na bestelling snel geleverd.

Helemaal geweldig

Ik ben helemaal blij met jullie site hier heb ik nog wat keus door mijn schoenmaat 43 en brede voeten zijn de schoenen van helioform perfect. Ik heb heel lang naar enkellaarsjes gezocht die goed aansluiten bij de enkels en dat is me bij jullie gelukt. Bedankt.

Even getwijfeld of dit niet weer een ‘fake’ website zou zijn. Gegevens gecontroleerd en reviews. Alles in orde. Levering volgens ‘t boekje. Goede ervaring.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein