Mooie en goed zittende schoenen

Mooie en goed zittende schoenen Veel keuze Snel geleverd

Was de eerste keer dat ik hier bestelde, maar voor herhaling vatbaar !

Eerste bestelling zeker niet de laatste

Al wat ik verwachte, snellheid, qualiteit en zeer goed ingepakt

Snelle bezorging en netjes geleverd

De schoenen zijn kwalitatief prima. Ik koop nu al enkele jaren bij TopShoe. Snel besteld, snel geleverd en ze zitten allemaal perfect. Terwijl ik toch, na een breuk bij de rechter voet geen makkelijke voeten heb. Het scheelt uren winkelen.

Mooie laarzen, prima levering

Snel en volgens belofte mooie laarzen geleverd.

Ik kende topshoe niet maar na het lezen van wat reviews toch maar besteld. ‘s Avonds besteld en de volgende dag waren mijn schoenen er al, terwijl er stond dat het twee weken kon duren. Keurig verpakt met een retourformulier (maar dat was gelukkig niet nodig. Ik zou hier zeker weer kopen.

goede schoenen

Klantenservice: contact opnemen en krijgen gaat moeizaam.

Op deze manier mn droomschoenen gekregen

Op zoek naar een mooie zwarte lakschoen met een wijdtemaat en uitneembaar voetbed. Durea is mijn favoriete merk maar niet overal verkrijgbaar door mijn specifieke wensen. En op deze manier is het wederom gelukt. Fijn dat de betere schoenwinkels hieraan meewerken. TOP van TopShoe!

Prima levering.

Alles klopte prima.

Helaas twee verschillende schoenen in de doos.

Ik heb een hele slechte ervaring met Topshoe. kreeg twee verschillende schoenen en voor het terug zenden van de schoenen werd bij de terugstorten van mijn bedrag ook nog 3 euro inomindering gebracht Door een fout van hun , wat kan gebeuren maar daar hoeft het mij geen geld te kosten.

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden Het fijne aan het winkelen is dat er bij de bestelling een retourformulier zit. Dus geen gedoe met zelf uitprinten echt Top.

Keurige verzending

Gabor sneakers passen zeer goed. Fijn dat u ook dames maat 35 heeft waar inlegzooltjes in passen.

Supersnel

Alles goed voor elkaar: makkelijk bestellen, snelle levering, simpel retourneren

Redelijk

Ik heb schoenen terug gestuurd die in de sale waren maar niet gezien dat je dan 2,95 moet betalen. Zonder sale hoeft dit niet. Tweede paar schoenen waren kreukels die er niet uitgaan en doos kapot dus denk in de verdrukking gezeten. Kreeg 10euro compensatie niet veel vond ik wel gehouden omdat deze niet meer te krijgen zijn. Verder oke

Perfect qua verzending en retour.

Duidelijke communicatie en probleemloos retour zonder kosten. Goed geregeld. Heel tevreden.

M’n sloffen snel geleverd heerlijk aan. Konden snel zaken doen ondanks het weekend.

TopShoe.nl doet zijn naam eer aan. Top!

heel goed

ik heb ze nog niet aan gehad , maar weet dat ze goed zitten . de pasvorm moet goed zijn .

Scherp geprijsd. Snel besteld en geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverde aantrekkelijke geprijsde schoenen. Goede keuze!

Mooie kwaliteit schoenen, slippers , worden snel geleverd, retour zenden gaat ook vlekkeloos

Goede producten, snelle levering

Bestel al jarenlang schoenen bij Topshoe Altijd tevreden

Goede service en prijs

Heel snel geleverd en goede kwaliteit service

Goede prijs en snelle levering

Ik vond bij TopShoe de schoenen die ik zocht in de juiste maat. Bestellen was makkelijk, levering snel en de prijs was ook heel goed.

Altijd bestelling vlot thuis

Retour worden snel en correct afgehandeld

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein