Uitstekende service

Was niet de juiste maat was in 1 dag opgelost

Slecht

Verkeerde schoenen binnen gekregen... Opnieuw de schoenen besteld Niet binnen gekregen

snelle retour afhandeling

Snelle terug betaling

Snelle levering, mooie schoenen

goede service

Ik had in eerste instantie een iets te grote maat besteld. Terugsturen en nieuwe besteld. Die waren er de volgende dag al. En dag later had ik mijn geld weer terug van het eerste paar.

Goede snelle levering

Zondag besteld en direct een bevestiging ontvangen en dinsdag via van Keeken schoenen al ontvangen.

Ik wilde mijn slippers meenemen op vakantie. Het was krap maar ik had ze nog op tijd.

Snel en netjes geleverd

Zeer goede ervaring met alles

Prima hoor

Voordeliger dan in winkel

Goedkoper dan in winkel en netjes verpakt en vlug bezorgd.

Artikel besteld maar helaas paar dagen late melding dat ze niet leverbaar waren

Ik vond het werkelijk heel jammer dat ik de melding kreeg dat het artikel niet leverbaar was nadat ik het gewoon heb kunnen bestellen Wel heel fijn dat het geld meteen werd teruggeroepen.

Goede snelle verzending

Goede service en vlotte perfecte verzending van geweldige schoenen

Alles liep volgens verwachting.

Vanaf online bestelling tot levering liep alles voortreffelijk.

Correct verzorgd

mooi artikel en snel bezorgd

Redelijk goed, maar kan beter.

Informatie op site zeer beperkt.

100 % service !

omdat de bestelde schoenen vanwege mijn moeilijke voeten niet goed pasten moest ik ze terug sturen. Gelijk nadat ze bij TopShoe waren aangekomen stond het retour bedrag al op mijn rekening

heel goed

Heel snel en goed

Mooie schoenen voor een mooie prijs - snel geleverd

Alles positief, behalve de website. Die was inconsequent: het ene moment stond er dat de betreffende maat er niet meer was en het volgende moment kon ik toch bestellen. Het is gelukt en ik ben blij met de schoenen.

Bestelling werd snel geleverd zoals afgesproken tegen de laagste prijs die ik kon vinden.

Altijd netjes op tijd geleverd, en goed verpakt, kortom super

Geen klachten

Prima product

Vlotte service goede kwaliteit en pasvorm

Zeer prettig

Zeer prettige ervaring. Snelle levering. Helaas paste de schoenen niet goed, zeer makkelijke manier om terug te sturen. En ik had mijn geld binnen 4 dagen retour. Top!

Snelle levering bij PostNL punt!

Binnen anderhalve dag had ik mijn schoenen. En wat ik fijn vond, al bij bestelling kon je kiezen voor een afhaalpunt van Post NL. Daar kunnen andere webwinkels een voorbeeld aan nemen.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein