Zeer goed, voldeed aan mijn verwachting.

Prettig, alles zeer duidelijk, doen wat ze beloven.

Tevreden mee

Schoenen zijn op tijd gekomen

Goede ervaring

Bestellen en bezorgen is prima

Verkeerde schoenen geleverd

De geleverde schoenen (beige van 2 soorten materiaal) kwamen niet overeen met de foto (zilver).

Keurig geleverd,niets op aan te merken

Keurig en snel geleverd

Snelle levering bestelling is heel vlot gegaan en perfect wat ik wou

snel ontvangen en afhandeling prima

Alles is prima gegaan.

Ik ben tevreden over top shoe

M’n bestelling komt netjes de volgende dag en is goed verpakt

Goede service!!

Hele goede service!!

Top onlinewinkel.

Voor de éérste maal zomer mocassins schoenen besteld bij dit Online Shoenwinkel, alles is vlotjes verlopen zoals het hoort. Ik zou trouwens deze Topshoe online winkel iedereen aanraden. Proficiat , doe zo verder. Met vriendelijke groet, Antonio

Snel geleverd. Maar vragen over de schoen zelf en hoe het omschreven staat op de site. Geen duidelijk antwoord.

achteraf toch nog verzendkosten

Helaas, ik moest achteraf toch nog verzendkosten betalen bij retour sturen. Jammer dat je dat niet van te voren wist.

Bestelling wordt snel geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van de levering.

Handig dat de schoenenzaak(aangesloten bij topshoe) die het Art. Op voorraad heeft voor de prijs die je wil betalen snel leverd. Keurig verpakt door de winkel geleverd.

Super!!!

Ben zeer tevreden, dank u wel!!!

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering

Goed geleverd

Bestelling had wat vertraging maar dit werd goed gecommuniceerd

Prima en nette service … ondanks dat ik heb moeten routeneren .

Geen reactie op klacht!

Mail gestuurd naar aanleiding van een aangekocht product met een mankement en krijgt überhaupt geen reactie. Ik wil aanspraak maken op garantie.

Goed, ondanks vakantietijd snelle levering

Goede communicatie, snelle levering

Bestelde schoenen werd geannuleerd door topshoes

De bestelling werd geannuleerd ondanks het feit dat er reeds betaald werd.

Was snel thuis in Belgie

Ik ging wel een mail krijgen als het verpakt ging worden met tracking code maar die is niet gekomen, belangrijkste is dat de schoenen w l heel snel hier waren. top service

De bestelde schoenen snel ontvangen, heel blij mee

Mooie tas

Mooie tas,