Mooie tas

Mooie tas,

Bij omruiling schoenen prima contact klantenservice

Vlotte en nette afhandeling door de klantenservice bij prijsverschil bij omruiling zelfde schoenen voor maatje groter,

Uitstekende en snelle verzending

snelle en nette verzending

De schoenen waren er nog eerder dan verwacht. Top service.

Niet correcte afhandeling

De schoenen die teruggestuurd zijn, zijn nog niet afgehandeld bij Riverty (achteraf betalen) Heel vervelend, moet nu alles weer uitzoeken.

Vlotter kan niet. Zeer hulpvaardig.

Top bedrijf

Prima service, snelle levering

Positieve ervaringen

Goede en snelle levering.

Goede schoenen, levering snel

De informatie vooraf was niet zo duidelijk, maar telefonisch werd ik goed en op prettige wijze geïnformeerd

Prima adresje voor schoenen

In de winkel was de juiste maat niet meer voorradig, maar bij TopShoe wel. Levering liet door PostNL wel even op zich wachten, maar de schoenen zijn zoals verwacht. Prima!

Duidelijke communicatie

Er zaten twee verschillende maten in schoenen doos , heb ze teruggestuurd . Jammer.

Snelle levering, mooie prijs voor kwaliteit schoenen

Prima service!

Prachtige schoenen ontvangen, maar ze pastten mij niet goed. Binnen enkele dagen na het retourneren was het geld op mijn rekening gestort.

Prijskwaliteit en service op en top!

Kan beter een minpunt…’

Goede en snelle service maar er zit geen etiket bij om te retourneren ,bij andere webshops wel….indien artikel niet goed is kleef je retouretiket op en breng je naar bpost,hier een heel proces…jammer

Keurig en snelle levering

Snel mijn schoenen geleverd.

Goede en snelle communicatie en service

Nadat ik schoenen besteld had, kreeg ik direct een bevestiging. Later kon ik mijnnoakket volgen wat de dag erop al ( netjes verpakt) aankwam.

niet goed

schoenen besteld betaald niet leverbaar geld terug gehad staan ze nog steeds in de webshop

Ik heb alleen goede ervaring

Ik kan mijn schoenen altijd bij jullie vinden . Ben er er zeer tevreden van . En ze zijn betaalbaar voor mij . En fijne service

Snelle levering en afhandeling

Schoenen besteld bij vier winkels, allemaal de volgende dag geleverd. Retourzending ook snel verwerkt.

Schoenen waren snel binnen

Mooie schoenen en goede kwaliteit

Corecte aflevering en retour zending

Alles correct

Buizerdlaan 6