Na een vergissing van mijnentwege heeft men het zorgeloos rechtgezet. Prima organisatie van de verzendingsdienst

Snelle levering, snelle terugbetaling van retourneringen.

Ging prima

Ik had een paar schoenen besteld, binnen 3 dagen ontvangen. Retour gestuurd omdat ze te klein waren. Je moet wel vooruit betalen, maar ik had mijn geld al heel snel terug. Voor mij dus prima verlopen. Ook telefonisch had ik geen probleem topshoe te bereiken. Dat zie ik wel in veel andere reviews terug.

Duidelijke site snelle en goed verpakte levering .

Bestelde schoenen niet geleverd.

Ik had sneakers besteld en even later kreeg ik een mailtje dat ze niet leverbaar waren. Gelukkig had ik betaald met Klarna. Jullie webshop duidelijk niet op orde.

De schoenen werden keurig geleverd enkele dagen na de bestelling. Bij een vorige bestelling de week ervoor, werd een dag later mijn bestelling geannuleerd, omdat de schoenen niet op voorraad waren. T geld is toen onmiddellijk teruggestort. Updates van de voorraad is dan wel wenselijk, ik zag dat ik de vorige bestelling nog steeds kon plaatsen. Maar over t algemeen klopt de site met de te leveren producten, dit was de eerste keer dat dit gebeurde

niet gekregen wat ik wou.

Waren verkeerde schoenen gestuurd moest wel betalen voor het terug sturen weer besteld kreeg niet wat er op de site stond deze wel gehouden.

Heeft prima gegaan

Uitstekende snelle service

Ik ben zeer tevreden. Ook heb ik iemand gesproken om wat te vragen. Ze zijn zeer vriendelijk.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Helemaal top!! Blij met mijn schoenen.

afhandeling niet geleverd

Helaas was het bestelde niet beschikbaar, maar wel betaald. De volgende dag had ik het geld weer op mijn rekening staan!

Vlotte levering,makkelijk terug sturen ,en snel geld terug.

Vlotte levering!

Vlotte levering.

Retour betaling duurt erg lang

Levering ging goed. Retour sturen zou gratis zijn. Bij ontvangst staat bij sale wel retourkosten. Terug betaling binnen 14 dagen. Bericht dat ze 9 juli retour ontvangen zijn. Tot op vandaag 23 e nog geen geld terug gehad.

Besteld en niet geleverd

Op 15 juli heb ik een bestelling geplaatst. Gisteren 22 juli zou dit afgeleverd zijn maar heb ik niet mogen ontvangen! Nergens geen reactie te krijgen!! En nu. Geld kwijt en geen produkt ontvangen!!! Echt niet tevreden!!

Snel en goede service

Snel en prima service

Snel geleverd en hele goede kwaliteit.

Schoenen snel geleverd .

100% tevreden

Snelle bezorging, artikel zoals beschreven dus geen enkele reden tot klagen.

Na eerst de verkeerde kleur schoenen te hebben ontvangen is na telefonisch contact de fout direct hersteld. Het samenwerken ging op een prettige manier. Fijn. Fouten kunnen gemaakt worden maar als ze dan zo snel, accuraat en persoonlijk opgelost worden is dit zeer prettig. Complimenten daarvoor. Met dank aan Edwin van Brossois shoes. Zandvoort

Snelle levering en goede service

Voor het eerst besteld, grote keus, goede omschrijving. Heel snel in huis. Helaas was 1 paar te klein. Retour sturen ging makkelijk en had binnen een paar dagen m’n geld teruggestort. Hier ga ik meer bestellen!

Super goed

Makkelijk, snel en goede service en kwaliteit

Zeer vlotte levering.

Ik bestelde mijn XSensible sneakers en na 3 dagen waren ze al geleverd in België. Zeer goede service

Goede Klantenservice

Retour Formulier Indien nodig Terugzending en afhandeling vlot Goede communicatie klantenservice Terug betaling bij retour zending snel en goed

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein