Prima webshop

Schoenen besteld welke helaas te klein bleken. Geretourneerd met de antwoord zegel en vrijwel direct na ontvangst is de aankoopsom terug gestort. Prima geregeld en dus een maatje groter besteld die nog op aflevering wacht.

snel verzonden, goed ontvangen

Royale keus, daarmee prima prijs kwaliteit verhouding

Snelle service van kwaliteit schoenen

Voor herhaling vatbaar

ben prima tevreden

leuke aanbieding goede prijs

Top schoenen!

Mooie schoenen, best veel keus! Heb al een paar keer schoenen besteld! Snelle levering, en betrouwbaar!

Prima! Alles verliep volgens afspraak.

Ondanks mijn twijfels om te bestellen, gebaseerd op eerder geplaatste reviews, is alles prima gegaan, geheel volgens afspraak. Gewoon nieuwe schoenen en geen gebruikte, zoals ik las in een review.

Snelle levering. Top verlopen

Ik had met de opkomende mooie dagen snel sandalen nodig. Ik kende het merk en wist dat deze vaak goed vallen. De schoenen werden snel geleverd. Heel fijn!

Snel, goed verpakt en goede service

Prima bedrijf. Snelle verwerking en goede service!

Goeie ervaring

Geen klachten

Vandaag besteld morgen in huis is mijn ervaring

Slecht

Heb 29 juni bestelling gedaan Nog niets ontvangen Wel een factuur van Riverty Komt de bestelling nog ik Hoor het graag

Netjes en goed verpakt bezorgd.

Vriendelijke bezorging

Goede ervaring

Mooie schoenen, snel geleverd.

Blije voeten

Doordat het gaat om vele schoenenwinkels onder 1 dak een zeer ruime keuze van goede merken. De bestellingen en (ook de) retouren gaan tot nog toe top! Dus ik ben blij en mijn voeten ook!

Alles perfect

Snelle levering, alles in orde

Mijn bestelling is redelijk snel geleverd en in top conditie afgeleverd. Ben erg blij met de bestelde slippers.

Snellelevering

Prijzen zijn vanaf prijzen

De prijzen op de site zijn vanaf prijzen. Ik moest aanzienlijk meer afrekenen.

Super!!

Zoals je het wil hebben

zeer snelle service

's Avonds besteld en de volgende middag al in huis.

Snelle en nette levering van de schoenen.

Wat een super snelle levering en afhandeling van retouren.

ging goed precies wat ik zocht

Topshoe had wel de kleur die ik wilde terwijl de concurrent dat wel beweerde maar er later op terug moest komen. Had dus voor de zekerheid gebeld met Topshoe en ze legde me uit dat ik direct in de voorraad kon kijken wel zo fijn. Levering duurde wel iets langer dan ik verwachtte.

Een heel goede ervaring

Ik ben erg blij met de aankoop.

Binnen drie dagen de juiste sandalen.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein