Mooie slippers

Slippers met uitneembare zooltjes waar ik steunzolen in laat maken. Dan lopen z4 nog beter.

Geweldige site.

Wat ik zo fijn vind is dat ze ook moderne schoenen in één k wijdte hebben. Zijn maar weinig sites die dat hebben. Ja ik ben een zeer tevreden klant.

Jammer dat je van de desbetreffende winkel geen mail krijgt met de track en trace nummer . Daar in yegen als je Topshoe zelf een mail stuurt, krijg snel een antwoord

Keurige en snelle levering van bestelde schoenen.

Bestelde product voldoet volledig aan mijn verwachting. Communicatie rondom levering uitstekend.

Perfecte ervaring en prachtige schoenen

Snel en duidelijke webshop met goede productfoto's. Ben erg blij met mijn sandalen.

Volgens afspraak snelle levering

Volgens afspraak

Snel en goed

Snelle levering, verschillende betaalmogelijkheden en rourzendingen goed afgewerkt met bevestigingsmiddelen.

Adequate en plezierige werkwijze.

Adequate en plezierige werkwijze. Minder mails over stand van zaken bestelling zou fijn zijn. Ondanks research over mijn schoenmaat helaas net bv te kleine schoenen en niet meer in aanbieding in mijn maat te koop.

Niet goed

Er zijn mij de verkeerde kleur sandalen toegestuurd. Heb daarom contact gehad met een dame die de telefoon op nam van het door u aangeboden telefoonnummer. Zij zou het regelen. Kreeg daarna een vage mail, waaruit bleek dat zij mij verwisseld had met een andere klant met een klant. Zij zou het nu goed gaan regelen. Daarna niets meer vernomen. Heb de sandalen maar van ellende gehouden, want ik had ze nodig.

Snelle en prima service

Mooie schoenen en prima website. Vlotte verzending!

Fijne sandalen

Het is even wennen aan de sluiting. Clipsysteem.verder lopen ze net zo fijn als mijn andere Joya schoenen. Er zit een fijne demping in de zolen

Top levering, top afhandeling, topkwaliteit

Gewoon Top

Goede service, prima producten.

De door mij bestelde sandalen werden snel bezorgd. Helaas pastte mijn steunzolen niet in de sandalen. Terugsturen ging snel en ook het terugbetalen verliep vlot.

heel prettig

Goede afhandeling en snel.

Tevreden

Tevreden

Fijne schoenen

Snelle bezorging

Snel geleverd, keurig verpakt

supersnel

vandaag besteld morgen in huis is ook echt morgen in huis. Supersnelle service en ook nog eens goed.

top

top

Snelle levering en verdere afhandeling

Héél goed

Snel bezorgd. Helaas te klein. Geretourneerd met de bijgevoegde retoursticker in dezelfde verpkking. De terugstorting was snel geregeld.

Schoenen terug gestuurd en toch zeer tevreden.

Omdat de schoenmaat wat ruimer uitviel dan gebruikelijk heb ik de schoenen teruggestuurd. Ik behoor tot de weinigen die bijna nooit iets terugsturen, maar ja, als ze niet passen zit er toch niets anders op. En waarschijnlijk is het een normale gang van zaken, maar ik was aangenaam verrast door de vlotte afhandeling van deze procedure. Een dag na het terugsturen had ik het geld al op mijn rekening. Ondertussen heb ik ergens anders al een paar passende schoenen gevonden maar ik kom beslist nog eens terug bij TopShoe.nl

Snelheid is geweldig

zie bovenstaande

Toopers

Heldere communicatie en snelle afwikkeling

Ik wacht op terugbetaling van een paar weken geleden teruggestuurd product

Ik heb helaas de 119,95 euro die ik betaald heb voor schoenen die ik heb teruggestuurd omdat ze te klein waren en die 2 weken geleden door PostNL zijn bezorgd bij de afzender (Verploegen schoenmode in Beuningen) nog niet terugbetaald gekregen. Dit hoort toch binnen 14 dagen na terugontvangst door de winkelier te zijn gebeurd? Wanneer kan ik het geld nu op mijn rekening verwachten? Over Topshoe heb ik verder geen klachten, maar ik zal nooit meer online schoenen bestellen. Ik hoop nu op antwoord en op mijn geld. Vriendelijke groet, L. Heyting

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein