Aanbiedingen op websiten niet in voorraad

Ik bestelde schoenen en kreeg daarna een bericht dat ze het item niet konden leveren en ze betaalden het bedrag terug. Tot zover alles goed. Wel stonden de schoenen enkele dagen later nog altijd te koop op de website. De website wordt dus duidelijk niet op tijd bijgewerkt.

Vandaag besteld, volgende dag geleverd. Perfect.

De schoenen pasten precies.

Schoenen niet leverbaar

De schoenen die ik had besteld bleken niet leverbaar. Terugbetaling wel soepel geregeld

Vlotte en prima service

Mijn schoenen werden snel geleverd, maar helaas had ik een maat te groot besteld. Retoursturen was geen enkel probleem en het geld kreeg ik binnen een paar dagen teruggestort.

Goede en perfecte service

Goede en snelle levering en retour sturen wordt ook snel afgehandeld. Perfect zo.

Heel snelle reactie en leverinc

Mooie merkproducten

Altijd goede service

Snelle service, goede kwaliteit schoenen

Prima verzorgd

snelle levering en prima verpakt. voor mij waren ze echter allemaal te smal van leest, maar dat ligt niet aan TopShoe.

Snelle terugbetaling bij retour

Binnen een paar dgn staat het geld al op je rekening.

Supersnel opgestuurd incl.retourlabel. Keurige track en trace. Volgende dag in huis. Mooie sandalen.

Geweldig goed een dikke 10

Alles prima geregeld

1 schoen had fabricagefout , en terugbetaling klopt niet

Service was snel. Schoen kan niet gedragen worden wegens fabricagefout. Retourzending verliep snel. Bij terugbetaling vergaten ze dat er ook voor €9,99 een bus onderhoudsspray bij zat die niet is vergoed. Hopelijk wordt dat nog geregeld.

snelle en goed

snelle levering en goede kwaliteit

Fantastische Xsensible

Goede website en gemakkelijk de juiste maat en breedte maat te vinden. Xsensible is een hele fijne schoen en kwalitatief zeer goed.

Ik had de verkeerde maat besteld. Meteen andere besteld en de eerste geretourneerd. Het geld van de retourzending was snel teruggestort.

Snelle levering en goede service!!

Topshoes doen hun naam eer aan. Top dus!

Zeer snel opgestuurd, prima geregeld bij retour voor andere maat. Snel geld terug gestort. Goede communicatie via mail en (zeer belangrijk in tegenstelling tot andere instellingen) heel goede telefonische klantenservice. Goed voorbeeld voor anderen.

ik ben erg blij met de schoenen en ik zal zeker de volgende bestelling bij jullie doen

De bestelling werd zoals afgesproken op rijd bezorgd en ik ben blij met de schoenen. Veel succes en groetjes, Riet Hekspoor.

Retour gemakkelijk te regelen als de maat niet klopt

Prima levering en communicatie

Hele aankoop verliep volgens afspraak.

Prima geregeld, snelle levering.

Heel snelle levering ook naar België op 2 dagen! Topservice!!!

100% betrouwbaar

Zeer betrouwbaar. Snelle levering en een perfecte retourservice.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein