Ik kende de schoenen en wist precies welke maat ik moest hebben. De schoenen zitten super en waren snel geleverd.

Geweldige schoenen

Super fijne schoenen maar niet alle leveranciers werken goed met deze formule. Twee verschillende paren besteld. Van 1 paar ging alle goed qua levering en zó in huis. Van het andere paar niets gehoord. Na een poosje gebeld en bleken ze bij een pakketpunt te staan! Geen excuses van de klantenservice of niets. Dat was echt een teleurstelling en een gemiste kans.

Snel,makkelijk en goed

Bestellen betalen en binnen 2 dagen in huis super makkelijk

Zeer goed ervaring

Super makelijk als je moet retourneren en achteraf betalen , jammer dat de oude model beter is , ik heb toch moet laten maken en hoop dat tegen de winter nog hoog snikers van hartjes komen die zo leuk zijn als wat ik nu nog heb deze waren wel 300 euro maar super

Snel bezorgd,. Precies als op de foto's zien de schoenen uit.

Prima. Miste alleen email dat de schoenen verzonden waren. En een email wanneer de schoenen aan zouden komen.

Geweldig assortiment!

Een enorme keuze en razendsnelle verzending!

Ik twijfelde een beetje, omdat ik ook slechte reviews zag. Mijn ervaring is prima. Bestelling gedaan op 7/5. Deze werd doorgezet naar een van de aangesloten winkels. Vervolgens enkele dagen niets gehoord tot ik 10/5 een verzendbevestiging ontving van de PostNL. Ik had het wel fijn gevonden als ik in de tussengelegen periode een bericht had gekregen welke winkel het opgepakt had + status. Maar heb de schoenen in goede staat ontvangen en ben er erg blij mee.

Het bestellen gaat gemakkelijk, de levering correct. De prijs is aan de hoge kant vergeleken met andere zaken.

Snelle bediening en afhandeling

Snelle verzending en bij retour snelle afhandeling

Heerlijke webwinkel

Snel met verzenden, snel met terugbetalen bij retour, veel keuze, snel met reageren op vragen. Terecht dragen zij de naam TopShoe.

Snel gekeverd en ook nog wekenlang grais boekabo erbij! Top.

Heel goed!!

Duidelijke site, goede info en snelle, nette levering

Snelle, correcte levering

Op de site de schoenen gezocht die ik wou hebben en die bij alle Gabor-winkels uitverkocht waren. Online besteld en betaald en de levering was correct en snel.

Ik zou met vol vertrouwen weer schoenen bestellen

Blij verrast door snelle levering van een paar fijne sandalen!

Blij verrast

Snelle terugbetaling en track en trace werkte prima bij het terugzenden.

Bestelling en levering verliep vlot en goed. Top!

Mooie schoen en snel geleverd!

Een vervolg in de toekomst.

Goede schoenen, snelle levering.

Veel keus in goede merk schoenen. Snelle levering.

mooie schoenen, snelle levering

Hele mooie schoen en snel geleverd.

Woensdag besteld donderdag al in huis.

volle tevredenheid

snelle levering maar ook bij retour snel geld terug gestort heel erg bedankt

Alles liep soepel

Buizerdlaan 6