volle tevredenheid

snelle levering maar ook bij retour snel geld terug gestort heel erg bedankt

Alles liep soepel

Zoals het hoort

Brsteld voor m'n moeder- Makkelijk bestellen, snel geleverd (pakketautomaten ideaal), 1 paar pastte helaas niet, maar ook eenvoudig retourneren , dus top! Moeder helemaal blij met de schoenen.

Uitstekend!

Goede omschrijving, prima schoenen, zoals verwacht

Alles prima gelopen dank

Perfect geregeld

Fijne site

Super bedrijf snelle levering

Snelle verzending en goede verzendinfo

De bestelde schoenen snel in huis, duidelijke verzendinfo. Gelukkig pasten ze prima en hoefden ze niet retour.

Top Service

Top Service

Aankoopproces problematisch

Na mijn bestelling hoor ik niks meer gedurende meer dan een week. Op mails werd niet gereageerd en ik kon ze telefonisch niet bereiken. Na 3 dagen poging tot bellen gaat de lijn over en blijkt er eea mis te zijn gegaan. Bestelling is nooit bij ze aangekomen. Daarna wordt eea wel snel in orde gemaakt en ontvang ik mijn bestelling die wel volledig naar wens is.

goed, fijn , betrouwbaar , goede communicatie mogelijk met problemen

snel bezorgd en problemen worden goed opgelost .

Fantastisch!!

Perfecte keurige behandeling!!

Ecco schoenen

Goede kwaliteit, mooi en comfortabel.

top ervaring

Verzending was sneller dan verwacht, communicatie hierover ontbrak maar het verrassingseffect is natuurlijk heel prettig.

Precies de schoenen die ik besteld heb. Vandaag besteld, morgen geleverd

Zeer goede afhandeling nadat eerste bestelling vermist is verklaard.

Niet geweldig

Heb een onderdeel van mijn bestelling niet gekregen. Contact gehad per telefoon, ik zou een mail krijgen, niets weer gehoord.

Prima, snelle levering

Goede service, achteraf betalen via Riverty, dat werkt ook heel goed.

Fijn product

Makkelijke zoekpagina!

Ik zocht, ik vond en ik bestelde. Alles ging soepel en binnen korte tijd geleverd.

Vragen om een beoordeling

Wanneer je schoenen bestelt, daarvoor 90 euro betaalt en je vervolgens niets hoort, ook niet nadat je telefonisch contact opneemt en Top Shoe belooft de kwestie met de verkoper (Van Fraeijenhove schoenen) te zullen bespreken, kun je weinig anders doen dan opnieuw contact opnemen. Top Shoe is echter al dagen niet bereikbaar (het is erg druk, stuurt u maar een mailtje) en de verkoper (over wie je alleen een review kunt schrijven op de eigen facebookpagina) neemt stelselmatig niet op. Wel ontving ik een verzoek om Top Shoe online te beoordelen, dus bij deze: Top Shoe is een platform, dat zijdelings een graantje meepikt, maar daar geen enkele dienst tegenover stelt. De klant kan er dus niet op vertrouwen dat de verkopers met wie zij samenwerkt betrouwbaar zijn. Dat moet je voor aankoop dus eerst zelf achterhalen, want Top Shoe doet dat niet. De vraag is dan alleen waar je Top Shoe nog voor nodig hebt.

altijd goed

het artikel is er snel en goed verzorgd

Top deal.

Super snelle levering.

Top bedrijf

Goede ervaring snelle levering. De schoenen die ik besteld had waren toch niet zo fijn voor mijn steunzolen deze teruggestuurd en een paar dagen later stond het geldbedrag al teruggestort op mijn rekening je wordt netjes per mail op de hoogte gehouden. Heel tevreden.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein