Super snel

De levering was supersnel en precies wat ik gehoopt had.

zeer goed

zeer tevreden het eerste paar schoenen was te groot .De retour was in een paar dagen afgehandeld. daarna weer andere schoenen besteld die waren binnen twee dagen binnen zeer blij mee.

Goed en snel

Duidelijke site. Snelle levering. En de schoenen zien er uit als op de foto. Ze zitten heerlijk met mijn eigen steunzolen erin.

Snel en goed geregeld Prima

Super gemakkelijk

Nadat ik schoenen gevonden had, werd ik al snel doorgestuurd. De schoenen waren er al de volgende dag dus Top Service .

Tevreden op elk vlak

Van bestelling tot aflevering verliep alles correct.

Correcte levering, werd steeds op de hoogte gehouden, wel een the te vaak. Zoveel berichten

Fijne schoenen, snel verstuurd

Fijne schoenen, goede prijs en snel in huis.

De volgende dag al geleverd, top!

Prima service, schoenen retourgestuurd en na 4 dagen al geld terug gestort

Snelle levering.

Geleverd volgens belofte.

binnen een werkdag werd het geleverd, netjes verpakt

Superservice

Snel en helder

Doet wat het beloofd

Snelle levering van het juiste artikel. Tot de volgende keer :)

Goed en snel

Goed en snel geregeld en veel keus

Prachtige laarsjes, perfect op maat en netjes verpakt

Laarsjes besteld van Durea van de website Topshoe met genoeg keus. Perfect op maat zowel de grootte als de breedte. Snel geleverd en netjes verpakt.

Prettige site, houd zich aan de afspraken . Duidelijke omschrijving en foto’s. Schoenen voldoen volledig aan de verwachting. En ze zitten ook nog eens lekker

super

een hele goede service

TopShoe is top!

Gratis thuisbezorgd en kan eventueel makkelijk terug gestuurt worden. Mijn bestelling was tip top in orde bestel er binnenkort weer top ervaring.

Snelle en keurige levering

Kiezen, kopen en snel in huis.

Vlugge bediening en de juiste schoenen

Zeer veel merken van schoenen De maten staan er bij Juiste levering Top

Snel verzonden, makkelijk retourneren en retour wordt snel verwerkt.

Snelle levering. Helaas pasten de schoenen niet. Teruggestuurd en binnen veertien dagen geld terug.

Je bestelling wordt snel geleverd, en als je het retour zender,heb je binnen 3dagen je geld terug gestort .

Prima schoenen

De schoenen bevallen prima en werden op de afgesproken tijd bezorgd.

Duidelijke website, Snelle bezorging

Duidelijke website, Snelle bezorging Goede merken, mooie schoenen en als ++ vind ik dat je kan selecteren op breedte maten

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein