Goed geregeld

Ze hebben snel en goed de schoenen opgestuurd en alles is prima geregeld

Het retour adress Die ok gekregen heb is onjuist

De sandalen die ik teruggestuur heb zijn nov niet gevonden

Veel keus en snelle levering

Verzending was vlot de schoenen waren keurig verpakt in doos , helaas was de pasvorm niet goed voor mij en gingen ze retour . Binnen een dag een bericht van ontvangst en de dag erna het retourbedrag op mijn rekening .

Prima service, ook al liep het even fout.

Het bestelde pakket werd initieel afgeleverd op een fout adres door PostNl. Maar Top Shoe.NL reageerde prompt op mijn "klacht". Met wat speurwerk, langs hun kant, bleek het pakket geleverd in het verlengde van mijn straat (ook op nr 12) geleverd. Ik heb het daar netjes opgehaald, een week later. Eind goed, al goed.

Zeer efficiënte uitvoering. Levering was prima en binnen de overeengekomen termijn. Schoenen hebben zeer passendste leesvoer; precies of ik ze al jaren aanhad.

Snelle toezending, snelle afhandeling

Prima online shop!

Top !

Snel geregeld, goed verpakt en dat wat ik hebben wilde ...

Ik had schoenen besteld nadat ze geleverd waren was het een hele andere kleur dan op het plaatje. Contact gezocht met de klantenservice en daar kreeg ik te horen dat de foto onderbelicht was en daardoor was er een hele andere kleur ontstaan dus ervoor gekozen om ze terug te sturen.Wat schetst mijn verbazing dat ik dus het betaalde bedrag min de verzendkosten terug krijg voor iets wat niet mijn schuld is maar doordat ze zelf de verkeerde kleur adverteren. Echt niet klantvriendelijk en zal hier dus ook niets meer bestellen Na de recensie is er contact gezocht door topshoe en hebben ze het keurig opgelost en mijn verzendkosten alsnog terug betaald.

Correct bezorgd

Netjes verpakt en mail ontvangen dat het was bezorgd

Top shoe kosten afspraken na. Snelle levering en gratis retourneren.

de rest was goed

ik heb Romika besteld en krijg Westland schoenen

Uitstekende kwaliteit

Topservice

Snel geleverd, zag er keurig uit. Schoen ging vanwege pasvorm terug- binnen enkele dagen geld teruggestort. Helemaal keurig

Slecht

Ik bestel maat 40 Krijg een doos maat 44,schoenen maat 41 en op de lijst hebben hun zelf de maat doorgebracht Terug gestuurd en dan willen ze ook nog dat ik €2,95 betaal voor hun fout

Volgende dag al in huis. Netjes verpakt Prima.

Bestelling en retour snel afgehandeld

prima en snel

prima en snel

Snelle service prima communicatie via mail

Prima bestelling ontvangen

Voldoet aan mijn verwachtingen, dus een tevreden klant

Duidelijke webshop, en snelle levering.

Na bestelling in 2 dagen in huis.

Een paar Floris van Bommel sneakers besteld op zondag en dinsdag keurig netjes bezorgd.

Snelle levering, goede service

Grote keuze aan schoenen, snelle levering en snelle afhandeling van de retour ( twee paar besteld)

Goed en duidelijk.

Buizerdlaan 6